SSX – Game Report

Προσοχή, έρχεται χιονοστιβάδα!

Τα παιχνίδια που ασχολούνται με τα extreme sports είχαν σχεδόν εκλείψει από την αγορά και το SSX έρχεται να αναπληρώσει αυτό το κενό. Πόσο καλά τα καταφέρνει; Το SSX αποτελεί τον πέμπτο τίτλο της σειράς και αυτή τη φορά έχει κάποιου είδους σενάριο για να το συνοδεύει. Η ιστορία ακολουθεί την προσπάθεια της ομάδας SSX να κατακτήσει

τα εννέα Deadly Descents που είναι οι δυσκολότερες καταβάσεις στον κόσμο. Το πρόβλημα είναι ότι ο Griff, ένα πρώην μέλος τους, προσπαθεί να το πετύχει πρώτος, και έτσι ξεκινά ένας αγώνας δρόμου για την κατάκτηση των κορυφών.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ…

Οι τοποθεσίες που περιλαμβάνονται στο παιχνίδι είναι ποικίλες: από το Σινικό Τείχος της Κίνας, μέχρι τους απότομους και επικίνδυνους γκρεμούς της Παταγονίας. Σίγουρα θα βρεις πολύ διασκεδαστικό το να πραγματοποιείς καταβάσεις σε εγκαταλελειμμένα πυρηνικά εργοστάσια ή στις πλαγιές της Αλάσκας. Το σημαντικότερο σημείο του παιχνιδιού είναι όπως πάντα η πραγματοποίηση διαφόρων κόλπων και ακροβατικών με τη σανίδα σου και η συγκομιδή όσο το δυνατόν περισσότερων πόντων. Σε αυτό βοηθά ο αρκετά εύκολος χειρισμός του παιχνιδιού. Ένα ακόμα καινούριο στοιχείο του παιχνιδιού είναι οι ειδικές Survive It διαδρομές, οι οποίες περιλαμβάνουν τις εννέα Deadly Descents. Κατά τη διάρκεια αυτών των διαδρομών θα πρέπει χρησιμοποιήσεις τον ειδικό εξοπλισμό του παιχνιδιού, όπως το Wingsuit. Το παιχνίδι βάζει διάφορα εμπόδια για να σε σταματήσει όπως τεράστιες χιονοστιβάδες και δέντρα που φράζουν το δρόμο σου.

 

… ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ

Το multiplayer του παιχνιδιού είναι αυτό που θα σε κρατήσει απασχολημένο για αρκετό καιρό. Η EA έχει εφαρμόσει ένα νέο σύστημα για το παιχνίδι πολλών παικτών, το οποίο ονομάζεται Global Events. Δηλαδή μία σειρά από events στα οποία μπορούν να συμμετέχουν όλοι, ενώ παράλληλα έχεις και τη δυνατότητα να λάβεις μέρος σε κάποια μόνο με τους φίλους σου. Τα events αυτά ανανεώνονται συνεχώς και είναι πολύ διασκεδαστικό να βλέπεις άλλους παίκτες να ξεπετάγονται ξαφνικά για σε ανταγωνιστούν. Μαζί με το RiderNet, το σύστημα της EA που κρατά στοιχεία για την πρόοδό σου, θα σου προσφέρει μία πολύ καλή multiplayer εμπειρία. Τέλος ένα ακόμα στοιχείο του παιχνιδιού που ξεχωρίζει είναι το soundtrack του, το οποίο περιέχει περισσότερο rock και house ακούσματα.
Keywords
Αναζητήσεις
gamereport ssx
Τυχαία Θέματα