Samsung Smart TV

Το μέλλον της Smart TV, τώρα!

Έξυπνη διαδραστικότητα

Με τη νέα Samsung Smart TV θα αποκτήσεις μια διαδραστική σχέση με την τηλεόρασή σου. Τώρα μπορείς να επικοινωνείς με την τηλεόραση με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο! Η νέα Samsung Smart TV καταλαβαίνει τις κινήσεις, τη φωνή και το πρόσωπό σου. Έτσι, έχεις τη δυνατότητα με

απλές κινήσεις των χεριών σου και με τη φωνή σου να αλλάζεις κανάλια, να πλοηγηθείς στο διαδίκτυο και όλα αυτά χωρίς να πιέσεις κάποιο πλήκτρο από το τηλεχειριστήριο. Εκτός απ’ αυτά, αναγνωρίζει το πρόσωπό σου και μπορείς με ευκολία να συνδεθείς σε υπηρεσίες όπως το Skype και να πραγματοποιήσεις κλήσεις βίντεο.

 

Έξυπνο Περιεχόμενο

Ένας πλούσιος κόσμος εφαρμογών για όλα τα γούστα είναι στη διάθεσή σου από την πλατφόρμα περιεχομένου της Samsung (Smart Hub). Εκτός από τις διεθνείς και τοπικές εφαρμογές που έχεις στη διάθεσή σου, μπορείς επίσης να σερφάρεις στο διαδίκτυο από την οθόνη της τηλεόρασής σου εύκολα και γρήγορα! Όλα αυτά, απολαμβάνοντας την άνεση του καναπέ σου. Και φυσικά η ψυχαγωγία δε σταματά εδώ! H νέα Samsung Smart TV συνεχίζει να σου προσφέρει την ασυναγώνιστη 3D εμπειρία της Samsung!

Μάλιστα το έξυπνο περιεχόμενο της νέας Samsung Smart TV δεν φροντίζει μόνο για σένα, αλλά για όλη την οικογένεια! Τώρα μπορείς να μοιράζεσαι περιεχόμενο αλλά και να απολαμβάνεις το ειδικό περιεχόμενο με συναρπαστικά παιχνίδια από τις λειτουργίες Family Story και Kids. Επιπλέον, η Samsung Smart TV θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τη φυσική σου κατάσταση, καθώς μέσα από τη λειτουργία Fitness γίνεται ο προσωπικός σου γυμναστής!

 

Έξυπνη Ανανέωση

Επειδή η τεχνολογία αλλάζει πολύ γρήγορα χρόνο με τον χρόνο, αλλά για τους περισσότερους χρήστες δεν είναι εφικτή η αγορά νέων τηλεοράσεων με τέτοια συχνότητα, η Samsung από το 2013 θα σου παρέχει τη δυνατότητα να αναβαθμίσεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά της τηλεόρασής σου, απολαμβάνοντας έτσι τα προνόμια των τελευταίων τεχνολογικών καινοτομιών (όπως για παράδειγμα ταχύτερο επεξεργαστή). Η αναβάθμιση της τηλεόρασης επιτυγχάνεται μέσω του Evolution Kit, το οποίο θα πωλείται ξεχωριστά και θα προσαρμόζεται στο πίσω μέρος της, χωρίς καθόλου κόπο από τον χρήστη.

 

Η πλατφόρμα Smart Hub είναι διαθέσιμη σε δεκάδες LCD και PLASMA τηλεοράσεις της Samsung, από πολύ προσιτά μοντέλα μέχρι την κορυφαία UE55ES8000S (που βλέπεις στη πιο πάνω φωτογραφία). Δες αναλυτικά τα μοντέλα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.samsung.com/gr/consumer/tv-audio-video/television/smart-tv. Για να ενημερωθείς σχετικά με προϋποθέσεις και περιορισμούς που αφορούν το προϊόν, επισκέψου την ιστοσελίδα www.samsung.com/gr/experience/mysmarttv.

Keywords
Τυχαία Θέματα