The Sims 3: Supernatural

Δώδεκα, η ώρα του βρικόλακα…

Με αυτά και με αυτά, φτάσαμε αισίως στο έβδομο expansion, για το απόλυτο blockbuster παιχνίδι ηλ. υπολογιστών, το Sims 3! Ενώ στο προηγούμενο expansion, (το «Showtime»), είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε τους Sims μας σταρ της showbiz, με το Supernatural

θα μπούμε στον σκοτεινό και μυστήριο κόσμο του υπερφυσικού!

 

ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΛΑΜΠΡΟ…

Στην πόλη του Moonlight Falls, συμβαίνουν όλα τα παράξενα με το που βγει το φεγγάρι. Εκεί θα μπορέσεις να δημιουργήσεις αιμοβόρους βρικόλακες, απαίσιες μάγισσες και τρομερούς λυκανθρώπους! Ανακατεύοντας τα μυστικά ελιξίρια, θα καταφέρεις να φτιάξεις Sims-ζόμπι, ή ακόμα και Sims από χρυσάφι, ενώ στην πόλη βρίσκονται διάσπαρτα διάφορα σπάνια μαγικά αντικείμενα, όπως και υλικά για την παρασκευή των μαγικών φίλτρων.

 

ΣΕ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ

Πληθώρα νέων αντικειμένων και χαρακτήρων σε περιμένει στο Supernatural. Από χαρακτήρες υπάρχουν λυκάνθρωποι, νεράιδες, μάγισσες, ζόμπι, βρικόλακες, φαντάσματα και τζίνι, ενώ όλα συνοδεύονται από αντίστοιχες ικανότητες και φυσικά αλληλεπιδρούν με διαφορετικό τρόπο στο περιβάλλον. Γύρω στα 230 νέα αντικείμενα προστίθενται στη ήδη πελώρια λίστα, με την αισθητική βεβαίως να είναι «μαύρη σαν καλιακούδα»! Θα βρεις λοιπόν μεγάλα καζάνια, κρυστάλλινες σφαίρες, μαγικούς καθρέφτες και όλα τα συναφή, ενώ θα μπορέσεις να εργαστείς ως… χαρτορίχτρα και αλχημιστής. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το expansion είναι πρωτότυπο, πλούσιο σε περιεχόμενο και βάζει τους Sims σου σε νέες, σκοτεινές περιπέτειες.

Keywords
Αναζητήσεις
sims 3 μυστικα
Τυχαία Θέματα