Thermaltake V4 Black Edition

Στιλάτο και ποιοτικό κουτί ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Το «κουτί» ενός υπολογιστή... Το μέρος όπου αναπαύεται και προστατεύεται το υπερπολύτιμο σύστημά σου, με το οποίο περνάς τόσο υπέροχες στιγμές. Το κρατάει σε χαμηλή θερμοκρασία για να αποδίδει και φροντίζει όλα τα εξαρτήματα που του δίνουν πνοή. Το V4 Black Edition της Thermaltech, αναλαμβάνει να κάνει όλα τα παραπάνω και ταυτόχρονα διαθέτει ελκυστική, στιλάτη εμφάνιση. Τοποθετεί το τροφοδοτικό στην κάτω

πλευρά του για πιο άνετη και εύκολη εγκατάσταση, διαθέτοντας ειδικό φίλτρο για τη σκόνη. Διαθέτει διακοπτάκια αντί για βίδες που απλά τα γυρνάς, για να μη χρειάζεται να νιώθεις ότι δουλεύεις σε συνεργείο αυτοκινήτων κάθε φορά που θέλεις να του αλλάξεις σκληρό ή κάποια κάρτα. Για την τέλεια κατανομή θερμοκρασίας στο εσωτερικό του, είναι κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από θερμοαγώγιμο υλικό και έχει παντού υποδοχές για ανεμιστήρες.

Διάθεση Πλαισιο, 800-11-12345, www.plaisio.gr Τιμή €51

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΤύπος Mid TowerΧρώμα ΜαύροΤροφοδοτικό Δεν περιλαμβάνεταιΥποστήριξη motherboard Micro ATX, Standard ATXΔιαστάσεις 43,0x19,0x47,5 εκ.Βάρος 4,5 κ.
Keywords
Τυχαία Θέματα