To Viber διαθέσιμο πλέον για Windows και Mac

15:50 8/5/2013 - Πηγή: i-TECH4U

Αξιόλογη εναλλακτική του Skype πρόταση.

Ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στην επικοινωνία μας προσφέρει πλέον το Viber. Η δημοφιλής πλατφόρμα VoIP και instant messaging έδωσε πριν λίγες ώρες στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες εφαρμογές για Windows και Mac, γεγονός που το καθιστά πρακτικά έναν αξιόλογο ανταγωνιστή του Skype.

Μέσω

της εφαρμογής για Windows και Mac, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν κλήσεις προς ηλεκτρονικούς υπολογιστές αλλά και smartphones, να στέλνουν γραπτά μηνύματα, ενώ χρησιμοποιώντας τον τηλεφωνικό τους αριθμό σαν user ID, οι επαφές Viber από το smartphone περνούν απευθείας και στην desktop εφαρμογή.

Παράλληλα, η νέα έκδοση της εφαρμογής Viber για Android, iOS και BlackBerry έφερε μαζί της νέα χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων βίντεο, βελτιωμένη υποστήριξη φωτογραφιών, μια νέα μηχανή για καλύτερης ποιότητας κλήσεις και άλλα. Αυτή τη στιγμή το Viber μετράει πάνω από 200 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και πολύ σύντομα η εταιρεία αναμένεται να λανσάρει και desktop έκδοση της εφαρμογής για Linux.

Keywords
Τυχαία Θέματα