Ultra HD 3D TV στην ελληνική αγορά από την LG

Για όσους μπορούν να διαθέσουν περίπου €16.000. Ψιλοπράγματα...

Η LG ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης της 84 ιντσών ULTRA HD 3D τηλεόρασής της στην ελληνική αγορά, σε μια τιμή που για την πλειονότητα των Ελλήνων καταναλωτών είναι προφανώς απλησίαστη: η εντυπωσιακή 84άρα της εταιρείας θα κοστίζει περίπου €16.000. Το παρήγορο για τους tech lovers είναι πως ακόμα κι αν μπορούσες να διαθέσεις τα χρήματα για την αποκτήσεις, θα ήταν μάλλον απίθανο να βρεις 4Κ υλικό για να παρακολουθήσεις –και θα ήταν κρίμα να παίζει μόνο τουρκικές σειρές σε standard

definition (διπλό το κακό). Ακολουθεί το αναλυτικό δελτίο τύπου της εταιρείας.

 

Δελτίο Τύπου

Η LG Electronics ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης της 84 ιντσών ULTRA HD 3D τηλεόρασης στην ελληνική αγορά. Η κορυφαία ULTRA HD 3D τηλεόραση της LG παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες στην IFA, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η ULTRA HD 3D TV της LG είναι εξοπλισμένη με την ανεπτυγμένη Triple XD Engine της LG παράγοντας εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας με 8 εκατομμύρια pixels ανά κάδρο, τέσσερις φορές την ανάλυση (3840x2160) από τα υφιστάμενα Full HD panels. Επιπλέον, οι εικόνες από εξωτερικές πηγές, όπως σκληρούς δίσκους και user-generated content websites πραγματοποιούν render σε μεγαλύτερη λεπτομέρεια, μέσω του Resolution Upscaler Plus.

Το 2.2 σύστημα ηχείων με το οποίο είναι εξοπλισμένη η ULTRA HD 3D TV της LG αποτελείται από δύο ηχεία 10W και δύο woofers 15W, τα οποία υποστηρίζουν τον ήχο. Η εμπειρία θέασης γίνεται εφάμιλλη της κινηματογραφικής εμπειρίας, με τον συνδυασμό της πλούσιας ακουστικής εμπειρίας και της εντυπωσιακής εικόνας της τηλεόρασης.

Η αγορά των τηλεοράσεων 4Κ είναι ακόμη σε πολύ πρόωρο στάδιο, αλλά η LG διεκδικεί ηγετικό ρόλο σε αυτό το χώρο με την ULTRA HD 3D TV. Η κορυφαία αυτή τηλεόραση της LG παρέχει την πλέον προηγμένη διαθέσιμη τεχνολογία και εκπροσωπεί ένα εντελώς νέο επίπεδο εμπειρίας θέασης στο σπίτι, αναπτύσσοντας και δημιουργώντας προϊόντα που κάνουν την εμπειρία της οικιακής ψυχαγωγίας μοναδική, γιατί Life’s Good!

Η ULTRA HD 3D TV θα είναι διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας και η ενδεικτική τιμή λιανικής είναι €16.000.

Keywords
Τυχαία Θέματα