Windows 8 Consumer Preview: διαθέσιμα για download

13:48 1/3/2012 - Πηγή: i-TECH4U

Δοκίμασε τη νέα έκδοση των Windows στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σου.

Διαθέσιμη για download είναι από χθες η Consumer Preview έκδοση των Windows 8, κάτι που σημαίνει ότι μπορείς να εγκαταστήσεις το ολοκαίνουριο λειτουργικό σύστημα της Microsoft στον ηλεκτρονικό σου υπολογιστή για να το δοκιμάσεις.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να εγκαταστήσεις το λειτουργικό σύστημα, είναι να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο εγκατάστασης της Microsoft: θα σε καθοδηγήσει βήμα-βήμα στην εγκατάσταση και είναι ιδιαίτερα εύχρηστο. Εναλλακτικά, έχεις τη δυνατότητα να κατεβάσεις το ISO του λειτουργικού συστήματος και να το «κάψεις» σε ένα DVD ή να δημιουργήσεις ένα bootable USB stick (που πρέπει να έχει χωρητικότητα τουλάχιστον 4GB).

Μιας και πρόκειται ουσιαστικά για beta έκδοση (με άδεια χρήσης έως τις 15 Ιανουαρίου του 2013), θα σου συνιστούσαμε να εγκαταστήσεις τα Windows 8 Consumer Preview είτε σε κάποιον παλιό ηλεκτρονικό υπολογιστή που δεν χρησιμοποιείς, είτε σε ξεχωριστό partition του σκληρού σου δίσκου. Πιο συγκεκριμένα, τα Windows 8 Consumer Preview προσφέρουν τρεις δυνατότητες εγκατάστασης: αναβάθμιση του υπάρχοντος λειτουργικού, format και εγκατάσταση απ’ το μηδέν στον υπολογιστή σου και εγκατάσταση σε ξεχωριστό partition. Η τελευταία επιλογή δίνει στους χρήστες Windows 7 και Vista να έχουν εγκατεστημένα και τα δύο λειτουργικά συστήματα στον υπολογιστή τους και να διαλέγουν πιο θέλουν να χρησιμοποιήσουν κατά την εκκίνηση.

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης ότι όλες οι εφαρμογές του Windows Store θα διατίθενται δωρεάν για τους χρήστες της Consumer Preview έκδοσης, ενώ το Windows Store θα εμπλουτίζεται σταδιακά με νέες εφαρμογές. Για να κατεβάσεις τα Windows 8 Consumer Preview κάνε κλικ εδώ. Ακολουθεί το αναλυτικό δελτίο τύπου της Microsoft Hellas.

 

Δελτίο Τύπου

Η Microsoft Corp. ανακοίνωσε σήμερα τη διαθεσιμότητα της Consumer Preview έκδοσης των Windows 8 – τον επόμενο μεγάλο σταθμό του λειτουργικού συστήματος των Windows. Η νέα αυτή έκδοση θα είναι από σήμερα διαθέσιμη για «download» στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-8/consumer-preview. Η Consumer Preview έκδοση των Windows 8 προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία δοκιμής του πιο δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος στον κόσμο και είναι διαθέσιμη σε μεγαλύτερο εύρος κόσμου από κάθε άλλη φορά, σε συνέχεια της αρχικής έκδοσης Windows 8 Developer Preview που είχε διατεθεί στο τέλος του περασμένου έτους. Την Developer Preview έχουν ήδη κάνει download παραπάνω από 3 εκατομμύρια χρήστες.

«Με τα Windows 8, σχεδιάσαμε από την αρχή τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με τον υπολογιστή τους και εστιάσαμε στο να κάνουμε τα πάντα να φαίνονται σαν μια φυσική προέκταση του μηχανήματος, είτε ο χρήστης χρησιμοποιεί Windows 8 tablet, laptop, είτε συσκευή τύπου all-in-one», σημείωσε ο Steven Sinofsky, Πρόεδρος του τμήματος Windows και Windows Live, της Microsoft. «Η Consumer Preview έκδοση των Windows 8 φέρνει μια χωρίς π

Keywords
Τυχαία Θέματα