Χωρίς Galaxy S III το Mobile World Congress;

Σύμφωνα με πληροφορίες του The Verge, θα υπάρχει μια μικρή αναβολή στην ανακοίνωσή του.

Περιμένεις με ανυπομονησία την παρουσίαση του Samsung Galaxy S III στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης; Σύμφωνα με το The Verge, ίσως τελικά χρειαστεί να περιμένεις λίγο παραπάνω, καθώς υπάρχει πιθανότητα η Samsung να μην παρουσιάσει τον διάδοχο του πιο επιτυχημένου

της smartphone στην μεγαλύτερη έκθεση κινητής τηλεφωνίας της Ευρώπης (και όχι μόνο).

Παρόλο που η παρουσίαση του Galaxy S ΙΙ πραγματοποιήθηκε πέρυσι στην ίδια έκθεση, η κυκλοφορία του στην αμερικανική αγορά ήρθε αρκετούς μήνες αργότερα και φαίνεται πως η Samsung δεν επιθυμεί να επαναληφθεί το ίδιο φέτος. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως η εταιρεία δεν θα έχει ενδιαφέροντα πράγματα να παρουσιάσει στο Mobile World Congress –εικάζεται ότι θα δούμε τον διάδοχο του Galaxy Tab 10.1, καθώς και νέες Windows Phone συσκευές από την εταιρεία.

Όσο για το Galaxy S III, η αλήθεια είναι πως του αξίζει ένα ειδικό event τύπου Apple, μιας και το Galaxy S II είναι ίσως το πιο επιτυχημένο Android smartphone του σήμερα. Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα στο Internet κάνουν λόγο για τετραπύρηνο επεξεργαστή Exynos, Super AMOLED οθόνη HD ανάλυσης και 2GB(!) RAM.

Keywords
Τυχαία Θέματα