Δωροπροτάσεις έως €20 (Μέρος 2o)

Ο απόλυτος οδηγός χριστουγεννιάτικων δώρων του i-TECH4u.

 

NILOX NX-PL 4GB LEATHER PEN STICK

Παρότι πολύ προσιτό, το USB stick NX-PL της Nilox διαθέτει το απαραίτητο στιλ για να αποτελέσει ένα έξυπνο –και κυρίως χρήσιμο– χριστουγεννιάτικο δώρο. Διαθέτει χωρητικότητα 4GB και θα το βρεις σε πέντε διαφορετικά χρώματα (καφέ, κίτρινο, κόκκινο, πράσινο και μαύρο) για να διαλέξεις. Το περίβλημα είναι κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μπρελόκ.

Διάθεση e-shop.gr,

211-5000500, www.e-shop.gr Τιμή €11,90

ΣΕΤ ΚΑΦΕ CTRL-ALT-DEL

Το απόλυτο σετ καφέ για τους εθισμένους στον κόσμο της τεχνολογίας. Κάνε «reboot» και χαλάρωσε μετά τη δουλειά, απολαμβάνοντας τον καφέ ή οποιοδήποτε αγαπημένο σου ρόφημα σε μια απ’ τις τρεις πρωτότυπες αυτές κούπες. Θα τις βρεις και σε λευκό χρώμα για να διαλέξεις –και πάντα με την αντίστοιχης αισθητικής βάση.

Διάθεση Gadget-shop.gr, 25210-27141, www.gadget-shop.gr Τιμή €13,90

MONKEY NAIL DRYER

Αυτό το χαριτωμένο μαϊμουδάκι δεν κινείται, ούτε μιλάει. Του αρέσει μόνο να φυσάει. Τοποθετώντας το δάκτυλό σου πάνω στην αγαπημένη του μπανάνα, το μαϊμουδάκι θα αρχίσει να φυσάει αέρα για να στεγνώσει το βερνίκι νυχιών σου σε χρόνο dt. Τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες ΑΑΑ και είμαστε σίγουροι πως οι γυναίκες θα το λατρέψουν.

Διάθεση SavelTrade, 211-7700351, www.car-gadgets.gr Τιμή €11

SPEAKERS 2.0 HV-SK109 USB BLACK/YELLOW

Με το έντονο κίτρινο χρώμα να κυριαρχεί, τα συγκεκριμένα ηχεία της Havit έχουν κατασκευαστεί για να μαγνητίζουν τα βλέμματα –και τα καταφέρνουν εξαιρετικά. Χάρη στις αρκετά μικρές τους διαστάσεις, είναι ιδανικά για φορητούς υπολογιστές ή ακόμα και για desktops, ειδικά αν ο ελεύθερος χώρος στο γραφείο σου είναι περιορισμένος. Τροφοδοτούνται μέσω USB.

Διάθεση InfoWorld, 210-2136815, www.info-world.gr Τιμή €16,90

ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ WHAT’S UP BASIC

Το απόλυτο δώρο για να μιλάς οικονομικά με την παρέα σου όλο το 2012. Με το What’s Up μπορείς να εκμεταλλευτείς υπηρεσίες όπως το Call Them All 600, για εξακόσια ολόκληρα λεπτά ομιλίας και video κλήσεων κάθε μήνα με κόστος μόνο €5 ή το Call Them All X-Tension, για να συνεχίζεις να μιλάς και να κάνεις video κλήσεις ακόμα και χωρίς μονάδες. Σούπερ.

Διάθεση COSMOTE, 210-6177777, www.cosmote.gr Τιμή €5,01

MANIX XPERIENCES

Το ιδανικό sex-gadget kit για να… ζεστάνεις λίγο περισσότερο τις κρύες μέρες των Χριστουγέννων. Η ειδική συσκευασία περιέχει ένα πρωτοποριακό δονούμενο δαχτυλίδι σιλικόνης «τριών ταχυτήτων» Manix Pleasure Vibes που συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της σεξουαλικής απόλαυσης και εννιά προφυλακτικά Manix, με ειδικά επιλεγμένο σχήμα και λιπαντικό. Θα το βρεις σε επιλεγμένα super markets, μεγάλα καταστήματα καλλυντικών, φαρμακεία και e-shops.

Διάθεση Κ. Α. Παπαέλληνας, 210 6626201, www.manix.gr Τιμή €8,80

NBA JAM ON FIRE EDITION

(PS3, Xbox 360)

O κλασσικός arcade τίτλος επέστρεψε! Τρελά καρφώματα, απίστευτες τάπες και

Keywords
Τυχαία Θέματα