i-TECH4u – Απρίλιος 2012

17:24 3/4/2012 - Πηγή: i-TECH4U

Το νέο τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί από την Τετάρτη 4 Απριλίου.

Το i-TECH4u μπαίνει αισίως στον τρίτο του χρόνο και το γιορτάζει με ένα τεύχος γεμάτο θέματα που δεν πρέπει να χάσεις. Ξεκινώντας από το μεγάλο μας αφιέρωμα στο Mobile World Congress 2012, συγκεντρώσαμε τα σημαντικότερα smartphones και tablets που παρουσιάστηκαν στην έκθεση και

αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν αυτή τη χρονιά. Διάβασε επίσης όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο iPad της Apple, τις εντυπώσεις μας από τη νέα φορητή παιχνιδομηχανή της Sony, PlayStation Vita, καθώς και παρουσιάσεις των Sony Xperia S, Motorola Motoluxe και Toshiba Portégé Z830. Όλα αυτά, μαζί με Game Reports των καλύτερων video games του μήνα.

Από ένα επετειακό τεύχος όπως αυτό δεν θα μπορούσαν, φυσικά, να απουσιάζουν οι διαγωνισμοί. Δήλωσε συμμετοχή εντελώς δωρεάν από την Τετάρτη 4 Απριλίου και πάρε μέρος στις κληρώσεις για ένα εντυπωσιακό laptop Dell Adamo XPS (το λεπτότερο του κόσμου) και για έναν επίγειο ψηφιακό δέκτη της κορυφαίας εταιρείας Telestar.

Το i-TECH4u κυκλοφορεί με 48 σελίδες γεμάτες ειδήσεις που καλύπτουν τον χώρο της τεχνολογίας, του Internet, των social networks, των gadgets και των video games και επιλεγμένη διανομή τόσο την Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια. Δες αναλυτικά τα σημεία διανομής εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα