i-TECH4u – Ιούλιος/Αύγουστος 2012

Το νέο τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί από την Τετάρτη 18 Ιουλίου.

Το νέο, καλοκαιρινό τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί από την Τετάρτη 18 Ιουλίου με θέματα που δεν πρέπει να χάσεις. Η ομάδα του i-TECH4u συγκέντρωσε σε ένα αφιέρωμα τα προϊόντα που θα σου γίνουν απαραίτητα φέτος το καλοκαίρι και ρίχνει μια πρώτη ματιά στο νέο, προσιτό tablet της Google.

Διάβασε επίσης όλα όσα έγιναν στην έκθεση

Ε3 2012, συνέντευξη της Ελένης Φουρέιρα και δες μερικές απ’ τις καλύτερες βάσεις για τον φορητό σου υπολογιστή καθώς και παρουσίαση του πρώτου ελληνικού smartphone, MLS iQTalk. Όλα αυτά μαζί με τα πιο hot προϊόντα τεχνολογίας και video games του μήνα.

Παράλληλα, οι νέοι διαγωνισμοί του i-TECH4u σου δίνουν για ακόμα μια φορά τη δυνατότητα να κερδίσεις πλούσια δώρα, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ! Δήλωσε συμμετοχή από την Τετάρτη 18 Ιουλίου και μπες στις κληρώσεις για 56 σούπερ διαδραστικά προϊόντα ScanIT αξίας €1.185, ένα smartphone MLS iQTalk αξίας €249,90 και ένα Android tablet Huawei MediaPad αξίας €349.

Το i-TECH4u κυκλοφορεί με 48 σελίδες γεμάτες ειδήσεις που καλύπτουν τον χώρο της τεχνολογίας, του Internet, των social networks, των gadgets και των video games και επιλεγμένη διανομή τόσο την Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια. Δες αναλυτικά τα σημεία διανομής εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα