i-TECH4u – Νοέμβριος 2011

Το τεύχος #18 του i-TECH4u κυκλοφορεί την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου.

Αυτό το μήνα, η ομάδα του i-TECH4u παραδίδει εντατικά μαθήματα How To –και μάλιστα χωρίς τελικές εξετάσεις. Εσύ θα συνεχίσεις να αναρωτιέσαι πώς πρέπει να καθαρίζεις την LCD οθόνη σου; Επιπλέον, με τον χειμώνα να βρίσκεται προ των πυλών, θωράκισε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σου απ’ τους ιούς με τα καλύτερα προγράμματα antivirus. Δες επίσης τους καλύτερους όλα-σε-ένα desktop υπολογιστές και μάθε γιατί οι νέοι φορητοί XPS της Dell

ξεχωρίζουν απ’ τον ανταγωνισμό. Όλα αυτά, μαζί με game reports για τα σημαντικότερα video games του μήνα: Uncharted 3: H Εκδίκηση του Drake, Battlefield 3, The Adventures of TinTin και πολλά άλλα.

Οι διαγωνισμοί αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του i-TECH4u, γι’ αυτό δήλωσε συμμετοχή από τις 2 Νοεμβρίου εντελώς δωρεάν και κέρδισε ένα Android smartphone LG Optimus ME P350 αξίας €149 (μαζί με έκπτωση 20% για επισκευή iPhone και επισκευή ή αναβάθμιση Η/Υ για όλους τους συμμετέχοντες από την εταιρεία Texnikoi.com) και πέντε εφαρμογές Kaspersky Pure, συνολικής αξίας €440.

Το i-TECH4u κυκλοφορεί με 48 σελίδες γεμάτες ειδήσεις που καλύπτουν τον χώρο της τεχνολογίας, του Internet, των social networks, των gadgets και των video games και επιλεγμένη διανομή τόσο την Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια. Δες αναλυτικά τα σημεία διανομής εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα