Νέα γενιά Lumix

Οι νέες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές της Panasonic είναι εδώ και είναι καλύτερες από ποτέ!

PANASONIC LUMIX TZ30

Η πιο λεπτή φωτογραφική μηχανή με οπτικό ζουμ 20x

Αν κάποιος μας έλεγε πως η Panasonic έχει προσλάβει τον Harry Potter

θα τον πιστεύαμε… Βλέπεις δεν μπορούμε να εξηγήσουμε διαφορετικά το πώς η εταιρεία κατάφερε να «στριμώξει» στο πολύ λεπτό σώμα της Lumix TZ30 έναν υπερευρυγώνιο φακό Leica με οπτικό ζουμ 20x. Η νέα σούπερ compact της εταιρείας διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που αναζητά ένας ταξιδιώτης, δίνοντας του τη δυνατότητα να τραβήξει σούπερ φωτογραφίες ανάλυσης 14,1MP αλλά και Full HD βίντεο –που παρεμπιπτόντως εκμεταλλεύεται στο έπακρο το τεράστιο οπτικό ζουμ. Παράλληλα, το ενσωματωμένο GPS φροντίζει ούτως ώστε σε κάθε φωτογραφία να αποθηκεύονται πληροφορίες σχετικά με τη γεωγραφική θέση, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να μπορείς να τις προβάλεις στον παγκόσμιο χάρτη. Στην πίσω πλευρά της μηχανής δεσπόζει μια ευκρινέστατη οθόνη αφής τριών ιντσών, ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε τη δυνατότητα λήψης 3D φωτογραφιών καθώς και την Έξυπνη Αυτόματη Λειτουργία για να μην παιδεύεσαι με τις ρυθμίσεις.

Τιμή €399

 

PANASONIC LUMIX FT4

Κορυφαία ανθεκτική και αδιάβροχη υβριδική μηχανή

Ψάχνεις μια φωτογραφική μηχανή που να μπορεί να σε ακολουθεί σε κάθε καλοκαιρινή σου δραστηριότητα; Που να την έχεις μαζί σου στην παραλία και να μην ανησυχείς ότι θα σου πέσει στην άμμο ή ακόμα και στη θάλασσα; Έχουμε τη χαρά να σου ανακοινώσουμε πως μόλις την βρήκες. Η νέα Panasonic Lumix FT4 εκτός του ότι διαθέτει κορυφαίο ευρυγώνιο φακό Leica που σε συνδυασμό με τον αισθητήρα των 12,1MP εγγυάται λήψεις υποδειγματικής ποιότητας, είναι παράλληλα απίστευτα ανθεκτική. Πιο συγκεκριμένα, η FT4 είναι αδιάβροχη μέχρι τα 12 μέτρα θαλασσινού νερού, ανθεκτική σε πτώσεις από ύψος 2 μέτρων, ανθεκτική στη σκόνη αλλά και στο παγετό έως -10οC, για να μην την αποχωρίζεσαι ούτε το χειμώνα. Πρόσθεσε στα παραπάνω την ικανότητα λήψης Full HD βίντεο και το ενσωματωμένο GPS και θα καταλάβεις γιατί η Lumix FT4 διεκδικεί επάξια μια θέση στις αποσκευές σου.

Τιμή €429

 

PANASONIC LUMIX GX1

Φτιαγμένη για τον απαιτητικό φωτογράφο

Εκ πρώτης όψεως, η Panasonic Lumix GX1 δεν διαφέρει και πολύ από μια compact φωτογραφική μηχανή –τουλάχιστον από πλευράς διαστάσεων. Όταν όμως την πιάσεις στα χέρια σου, θα καταλάβεις από το πρώτο κιόλας λεπτό πως έχει κατασκευαστεί για τον απαιτητικό φωτογράφο που δεν κάνει συμβιβασμούς. Ο προηγμένος Live MOS αισθητήρας των 16MP μπορεί να αιχμαλωτίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ η Venus Engine με τους τρεις επεξεργαστές φροντίζει να ελαχιστοποιήσει τον θόρυβο της εικόνας για αποτελέσματα επιπέδου DSLR. Επιπλέον, οι εναλλάξιμοι φακοί προσφέρουν πολύ μεγάλη ευελιξία και ο χειρισμός μέσω των πλήκτρων και της οθόνης αφής είναι άψογος –δεν θα δυσκολέψει ακόμα και αρχάριους. Οι παθιασμένοι με την φωτογραφία θα εκτιμήσουν επίσης την ταχύτατη αυτόματη εστίαση (βλέπ

Keywords
Τυχαία Θέματα