Περισσότερες υπηρεσίες της Yahoo! στο iOS;

Σε πρώιμες συζητήσεις οι δύο εταιρείες.

Η συνεργασία της Yahoo! με την Apple ενδέχεται να γίνει ευρύτερη, σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο της Wall Street Journal. Παρότι δεν δημοσιεύθηκαν αναλυτικές λεπτομέρειες, πηγές κοντά στις δύο εταιρείες ισχυρίζονται πως μερικές υπηρεσίες της Yahoo! ίσως βρίσκονται ενσωματωμένες στις επόμενες εκδόσεις του iOS.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μερικές από τις υπηρεσίες της Yahoo! είναι ήδη ενσωματωμένες στο iOS,

όπως για παράδειγμα πληροφορίες από το Yahoo! Finance και το Yahoo! Weather. Την περασμένη χρονιά, οι πληροφορίες για τα αποτελέσματα αθλητικών αναμετρήσεων του Siri προέρχονταν επίσης από τη Yahoo!

Μια νέα συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών, θα μπορούσε να οδηγήσει περισσότερο υλικό από το Yahoo! Sports και το Yahoo! News στις συσκευές της Apple, με βάση πάντα το άρθρο της Wall Street Journal. Κάτι που μπορεί να γίνει είτε με προεγκατεστημένες εφαρμογές, είτε μέσω των αποτελεσμάτων του Siri.

Η Yahoo! θέλει επίσης να πάρει τη θέση της Google και να γίνει η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari, όμως οι συμφωνίες της εταιρείας με το Bing της Microsoft ίσως να μην της το επιτρέψει. Η Apple, από την άλλη, έχει δείξει εδώ και καιρό ότι επιθυμεί να μειώσει την εξάρτησή της από την Google. Προς το παρόν, οι συζητήσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχουμε αποτελέσματα άμεσα. Πάντως μια θετική εξέλιξη θα αποτελέσει σίγουρα μια μεγάλη επιτυχία για τη CEO της Yahoo!, Marissa Mayer.

Keywords
Τυχαία Θέματα