Πωλήσεις δεκάδων εκατομμυρίων BlackBerry Q10 αναμένει ο Thorsten Heins

Λόγω του επιτυχημένου λανσαρίσματος της συσκευής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα δέκα εκατομμύρια smartphones είναι ένας μεγάλος αριθμός, ωστόσο ο Thorsten Heins, CEO της BlackBerry, έχει αποδείξει πως είναι αρκετά φιλόδοξος. Γι’ αυτό και πιστεύει ότι ο νέο smartphone της εταιρείας –το BlackBerry Q10– θα μετατραπεί

σε μια πολύ μεγάλη επιτυχία.

Μιλώντας στο συνέδριο του Milken Institute στο Los Angeles, o Heins δήλωσε πως οι οιωνοί για το Q10 είναι πολύ καλοί, μετά το λανσάρισμά του στο Ηνωμένο Βασίλειο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με το Bloomberg, ο Heins είπε πως περιμένει πωλήσεις αρκετών δεκάδων εκατομμυρίων τεμαχίων –κοινώς πιστεύει ότι το Q10 θα γνωρίσει μεγαλύτερη επιτυχία από το Ζ10. Η BlackBerry διέθεσε ένα εκατομμύριο Ζ10 smartphones μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013 και οι αναλυτές δεν έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με αυτές τις επιδόσεις.

Το BlackBerry Q10 έκανε παγκόσμια πρεμιέρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στην βρετανική αλυσίδα καταστημάτων Selfridges, με την εταιρεία να δηλώνει ότι ήταν το πιο επιτυχημένο λανσάρισμα προϊόντος τεχνολογίας από τα καταστήματά της. Στον Καναδά η συσκευή θα κυκλοφορήσει την Πρωτομαγιά και αργότερα μέσα στον Μάιο στις Η.Π.Α.

Keywords
Τυχαία Θέματα