Συνέντευξη: KINGS @ i-TECH4u

Kings of Music. Διάβασε τη συνέντευξη.

Ο Γιάννης και η Αντωνέλλα, οι KINGS, ξεκίνησαν δυναμικά την πορεία τους στη μουσική σκηνή τον τελευταίο χρόνο, με τη μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη. Καιρός να τους γνωρίσουμε κι εμείς λίγο καλύτερα.

KINGS, Γιάννη και Αντωνέλλα, σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της τεχνολογίας μέσω του i-TECH4u. Να ρωτήσω

ποια είναι η σχέση σας με την τεχνολογία;

Δεν είμαστε και επιστήμονες αλλά σε γενικές γραμμές τα πάμε καλά με την τεχνολογία, δεν θέλουμε να μένουμε πίσω και προσπαθούμε όσο μπορούμε να την ακολουθούμε.

Ενημερώνεστε καθόλου για τα τεχνολογικά νέα;

Ενημερωνόμαστε φυσικά. Πιο πολύ μέσω Internet, γιατί ό,τι ψάχνεις και σε ενδιαφέρει, με ένα απλό κλικ έχεις μαζέψει όσες πληροφορίες θες και χρειάζεσαι.

Όλοι μας σχεδόν μπαίνουμε στον πειρασμό να αγοράσουμε κάτι τεχνολογικά εξελιγμένο χωρίς να χρησιμοποιούμε όλα τα οφέλη. Εσείς έχετε υποκύψει ποτέ;

Νομίζω πως όλοι μας σχεδόν έχουμε αγοράσει κάτι το οποίο δεν μας είναι και τόσο χρήσιμο, μόνο και μόνο επειδή έχουμε επηρεαστεί απ' τις διαφημίσεις ή από κάποιο φίλο. Το να έχεις ένα καλό laptop, ένα tablet δεν θα κάνει μεγάλη διαφορά, παρόλα αυτά το αγοράσαμε!

Να μιλήσουμε και για τη μουσική αφού είναι το βασικό μας ζητούμενο. Σαν σχήμα είστε πρόσφατο από το 2012. Γιάννη εσύ πάντως δεν ήσουν και πρωτάρης, έχεις ξεκινήσει νωρίτερα την εμφάνισή σου στο χώρο.

Γιάννης: Είμαστε σχεδόν ένα χρόνο συγκρότημα και χαιρόμαστε πολύ με την πορεία μας σαν KINGS. Ήμουν για πολύ καιρό συνεργάτης με τους Stavento κι υπήρξα ιδρυτικό μέλος των REC για τρία χρόνια αλλά επειδή οι ανθρώπινες σχέσεις δεν έχουν πάντα την κατάληξη που θέλουμε και είναι δύσκολες, αποφάσισα να αποχωρήσω και να δημιουργήσω παρέα με τον παραγωγό μου Teo Tzima τους KINGS.

Οι KINGS αποτελούν την ανάγκη για να πείτε μουσικά προσωπικές σας «αναζητήσεις»;

Η μουσική είναι η τάση και η τέχνη για να εκφραζόμαστε καλύτερα. Μέσα από τους KINGS εκφράζουμε τις ανησυχίες μας, τους έρωτές μας και τη θέλησή μας για αγάπη.

Το πρώτο single που κυκλοφορείτε είναι το «Για Μια Φορά». Ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα;

Το «Για μία Φορά» το θεωρούμε μία πολύ καλά δουλεμένη δουλειά, απλά επειδή ήταν στην αρχή μας κι είχαμε καθυστερήσει να το κυκλοφορήσουμε, ο κόσμος άργησε να το γνωρίσει αλλά τώρα το τραγουδάει δυνατά μαζί μας στις συναυλίες μας.

Φτάνουμε όμως στο δεύτερο single που είναι κι εκείνο που γίνεται μεγάλη επιτυχία και με διάρκεια. Αρχές του 2013 και σε νέα εταιρία με το «Όπου Με Πας». Φαντάζομαι ότι η συνταγή πέτυχε.

Ήταν το ντεμπούτο της Αντωνέλλας στους KINGS και μας έφερε μάλλον πολύ τύχη. Ήρθε και έδεσε! Κυκλοφόρησε από την ΕΜΙ τον Ιανουάριο και ενώ είναι πλέον καλοκαίρι ακόμα παίζει δυνατά. Ο κόσμος το αγκάλιασε, το αγάπησε και τα λόγια για να τον ευχαριστήσουμε είναι λίγα μπροστά σε αυτό που μας χάρισε. Στο βίντεο κλιπ φυσικά πρωταγωνίστησε και ο Μάρκος Σεφερλής τον οποίο ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Και το κυκλοφορείτε και με αγγλικό στίχο: «Follow The Night».

Μετά την κυκλοφορία του «Όπου με Πας» και βλέποντας την ανοδική του πορεία, είπαμε να το κάνουμε σε αγγλική version με τον μετρ της ξένης μουσικής στην Ελλάδα, τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο, που με την εμπειρία του και το ταλέντο του, παρέα με τον Teo Tzima και τον Nίκο Dimension X, βγάλαμε ένα δυνατό αποτέλεσμα, ένα τραγούδι που έχει σκοπό να ξεσηκώσει τον κόσμο στα beach bars αυτό το καλοκαίρι.

Τρίτο single με τον τίτλο «Στιγμές Μαγικές» με τη δυναμική για το soundtrack του καλοκαιριού. Όσο περνάει ο καιρός δένει καλύτερα η ομάδα;

Το «Στιγμές Μαγικές» είναι το νέο μας μωρό στην μουσική οικογένειά μας. Ελπίζουμε να συνεχίσει την πορεία του «Όπου με Πας» και να διασκεδάσει τον κόσμο. Να τον κάνει να χορέψει, να ξεχαστεί από τα προβλήματά του. Η ομάδα είναι στα καλύτερά της και κοιτάμε μπροστά με πολύ όρεξη και πολλά χαμόγελα.

Υπάρχουν σχέδια για κάτι πιο ολοκληρωμένο;

Έχουμε στο πλάνο μας την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου δίσκου. Είναι στα σκαριά, ετοιμάζουμε συνέχεια τραγούδια, οπότε νομίζουμε πως θα το επιτύχουμε, απλά είναι λίγο δύσκολο γιατί διανύουμε εποχές που η δισκογραφία πονάει.

Οι συνεργασίες είναι γενικά μία πρακτική πολύ διαδεδομένη. Κάποια που θα σας ενδιέφερε εσάς;

Θα θέλαμε να συνεργαστούμε με πολλούς καλλιτέχνες της χώρας και είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση και έτοιμοι να προτείνουμε και εμείς τραγούδια. Είναι ωραίο να δημιουργούνται όμορφες μουσικές με συμμετοχές διαφόρων τραγουδιστών από άλλα είδη μουσικής μεταξύ τους.

Γενικά η οικονομική κρίση βασανίζει όλους μας. Ποια συμβουλή εσείς θα δίνατε στον κόσμο;

Να μη χάσει το κουράγιο του και το χαμόγελό του. Όλοι μας περνάμε πολύ δύσκολα και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σκύψουμε το κεφάλι αλλά να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο.

Που μπορεί να σας βρει κανείς διαδικτυακά;

Είμαστε χρήστες των social media οπότε έχουμε σελίδες και στο Facebook και στο Twitter:

www.facebook.com/kingsofficialpage

www.twitter.com/Kings_Band

Load Your MP3 Player

Δώστε μας πέντε κομμάτια που σίγουρα δεν πρέπει να λείπουν από το MP3 player μας.

Macklemore - Thrift ShopFabo - Where I StandJenifer Lopez feat. PitbullLive It UpLocomondo - Μαγικό ΧαλίSkrillex feat. Damian Marley - Make It Bun Dem

CDs Collection

Πείτε μας πέντε άλμπουμ που δεν θα πρέπει να λείπουν από τη συλλογή κάποιου που ασχολείται με τη μουσική.

Rihanna - UnapologeticDaft Punk - Random Access MemoriesMacklemore - The HeistPitbull - Planet PitEminem - Recovery
Keywords
Τυχαία Θέματα