Συνεργασία NovaStor και T&K

Κορυφαία προϊόντα backup διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

Δελτίο Τύπου

Οι εταιρείες NovaStor και Τ&Κ Computer Organizer Ltd, ανακοινώνουν την εμπορική διάθεση των προϊόντων της NovaStor, επίσημα από την εταιρία Τ&Κ Computer Organizer Ltd.

Η NovaStor είναι μία κορυφαία παγκόσμια εταιρεία που παρέχει λύσεις στον τομέα της προστασίας και διάθεσης δεδομένων. Τα προϊόντα της βρίσκονται εγκατεστημένα σε εκατομμύρια υπολογιστές και servers σε όλο τον κόσμο. Τα κεντρικά γραφεία της NovaStor είναι στην Ελβετία

(Zug), έχει γραφεία στην Γερμανία (Αμβούργο) και στην Καλιφόρνια στις ΗΠΑ (Agoura Hills) και εκπροσωπείται μέσω συνεργατών σε μεγάλο αριθμό χωρών.

Το ευρύ φάσμα των προϊόντων που προσφέρονται από τη NovaStor -λογισμικό και υπηρεσίες για τοπικό και online backup, ανάκτηση δεδομένων και διατήρηση σημαντικών επιχειρηματικών δεδομένων- χρησιμοποιείται από χρήστες υπολογιστών, κινητών και SMB, από μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και μεγάλους Διεθνείς Οργανισμούς. Τα δημοφιλή προϊόντα NovaBACKUP της NovaStor είναι από τα κορυφαία προγράμματα προστασίας δεδομένων-backup, παγκοσμίως.

Η εταιρεία Τ&Κ Computer Organizer Ltd ιδρύθηκε τo 1996, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο της μηχανογράφησης και μηχανοργάνωσης. Μέχρι σήμερα έχει να επιδείξει μια συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία στο χώρο της πληροφορικής, έχοντας δίπλα της μεγάλους οίκους του χώρου, όπως τη Microsoft τη HP , την Intel και άλλους σπουδαίους συνεργάτες. Επίσης, από το Μάιο του 2009, η Εταιρία Τ&Κ είναι ο επίσημος διανομέας των προϊόντων της Avira Gmbh σε Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και F.Y.R.O.M.

«Είμαστε ευτυχείς που μέσω της συνεργασίας μας με την NovaStor και ως επίσημοι distributors θα κατορθώσουμε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες αξιόλογες και ολοκληρωμένες λύσεις για απόλυτη ασφάλεια στους πελάτες μας» ανέφερε ο κύριος Παναγιώτης Τσάδαρης, General Manager της Τ&Κ Computer Organizer Ltd.

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο www.t-k.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα