Τετραπύρηνο Alcatel One Touch Idol X με 1080p οθόνη 5 ιντσών

Η ναυαρχίδα των Android smartphones της εταιρείας.

Το Alcatel One Touch Idol X είναι μια από εκείνες τις συσκευές που μέχρι πριν λίγους μήνες φάνταζε απίθανο πως θα μπορούσες να δεις από την Alcatel. Αποτελεί τη ναυαρχίδα της εταιρείας και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πόσο χαμηλή

θα καταφέρει η Alcatel να διατηρήσει την τιμή του. Το Idol X είναι το τρίτο μέλος της οικογένειας Idol smartphones (τα άλλα δύο είναι το «απλό» Idol και το Idol Ultra).

Στην πρόσοψη του Idol X δεσπόζει μια 1080p IPS οθόνη πέντε ιντσών με πραγματικά πολύ λεπτό πλαίσιο, ενώ «ζωή» στο συγκεκριμένο smartphone δίνει ο πρόσφατος τετραπύρηνος επεξεργαστής της MediaTek, χρονισμένος στα 1.2GHz. Το σώμα της συσκευής έχει πάχος μόνο 7 χιλιοστά και στην πίσω πλευρά φιλοξενείται μια κάμερα 8MP ή 13MP (ανάλογα με την αγορά), που συνοδεύεται από μια δεύτερη HD κάμερα στην πρόσοψη. Διαθέτει επίσης 16GB αποθηκευτικού χώρου (και υποδοχή για κάρτες microSD) και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2000mAh.

Το Alcatel One Touch Idol X αναμένεται να λανσαριστεί σε τρία εντυπωσιακά χρώματα, ωστόσο μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα