Τετραπύρηνος Exynos στην καρδιά του Galaxy S3

Επίσημη ανακοίνωση της Samsung.

 

Το χαρακτηριστικό του διαδόχου του πολύ πετυχημένου Galaxy S II που όλοι θεωρούσαν σίγουρο, επιβεβαίωσε τελικά και η Samsung με ένα δελτίο τύπου, λίγες ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση της συσκευής στο ειδικό event της εταιρείας που έχει προγραμματιστεί για τις 3 Μαΐου.Έτσι λοιπόν στην καρδιά
του Samsung Galaxy S3 θα βρίσκεται επίσημα ο νέος τετραπύρηνος επεξεργαστής Exynos 4 Quad στα 1.4GHz με αρχιτεκτονική 32nm, που σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει διπλάσια επεξεργαστική ισχύ με 20% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με τον Exynos 4 Dual (αρχιτεκτονικής 45nm). Επιπλέον, το τσιπ διαθέτει hardware codec για εγγραφή και αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ευκρίνειας 1080p στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ενσωματωμένο επεξεργαστή επεξεργασίας των σημάτων τις κάμερας για ενισχυμένες φωτογραφικές ικανότητες και υποστήριξη για HDMI 1.4. Δες παρακάτω το σχετικό βίντεο της Samsung.

Το χαρακτηριστικό του διαδόχου του πολύ πετυχημένου Galaxy S II που όλοι θεωρούσαν σίγουρο, επιβεβαίωσε τελικά και η Samsung με ένα δελτίο τύπου, λίγες ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση της συσκευής στο ειδικό event της εταιρείας που έχει προγραμματιστεί για τις 3 Μαΐου.

Έτσι λοιπόν στην καρδιά του Samsung Galaxy S3 θα βρίσκεται επίσημα ο νέος τετραπύρηνος επεξεργαστής Exynos 4 Quad στα 1.4GHz με αρχιτεκτονική 32nm, που σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει διπλάσια επεξεργαστική ισχύ με 20% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με τον Exynos 4 Dual (αρχιτεκτονικής 45nm). Επιπλέον, το τσιπ διαθέτει hardware codec για εγγραφή και αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ευκρίνειας 1080p στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ενσωματωμένο επεξεργαστή επεξεργασίας των σημάτων τις κάμερας για ενισχυμένες φωτογραφικές ικανότητες και υποστήριξη για HDMI 1.4. Δες παρακάτω το σχετικό βίντεο της εταιρείας.

 

Keywords
Αναζητήσεις
exynos samsung s3
Τυχαία Θέματα