Το BlackBerry Z30 είναι γεγονός

Πέντε ιντσών οθόνη Super AMOLED και διπύρηνος επεξεργαστής.

Ένα νέο μέλος προστέθηκε μόλις στη οικογένεια των BlackBerry 10 smartphones. Αυτή τη φορά η εταιρεία –ακολουθώντας προφανώς την τάση της εποχής– ανακοίνωσε το BlackBerry Z30, στην πρόσοψη

του οποίου δεσπόζει μια μεγάλη οθόνη 5 ιντσών, τεχνολογίας Super AMOLED. Η ανάλυσή της είναι 720x1280 pixels, κάτι που μεταφράζεται σε πυκνότητα pixels 295ppi.

Το BlackBerry Z30 βασίζεται σε έναν επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro στα 1.7GHz, που συνοδεύεται από 2GB RAM, υποστηρίζει 4G LTE και στην πίσω πλευρά του φιλοξενείται μια κάμερα 8 megapixel. Τις κλήσεις βίντεο αναλαμβάνει μια δεύτερη κάμερα 2 megapixel στην πρόσοψη, η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 2.880mAh, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος των 16GB μπορεί να επεκταθεί με την βοήθεια καρτών microSD. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως θα λανσαριστεί με την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος (10.2).

Η διάθεση του BlackBerry Z30 αναμένεται να ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα από τη Μέση Ανατολή και το Ηνωμένο Βασίλειο –περισσότερες αγορές θα ακολουθήσουν πριν τα Χριστούγεννα. Προς το παρόν, ρίξε μια ματιά στο promo βίντεο που ακολουθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα