Τσάντες Laptop

Σχολή, δουλειά, ταξίδια… Εσύ θα διακινδυνέψεις να μεταφέρεις τον φορητό σου σε οποιαδήποτε τσάντα ή θα προτιμήσεις τις καλύτερες της αγοράς;

 

URBAN FACTORY SAVE THE VINYL

Η τσάντα Save The Vinyl της Urban Factory είναι μια απ’ τις λίγες της αγοράς που δεν θυμίζουν τσάντα μεταφοράς φορητού υπολογιστή, χωρίς το κόστος της να είναι απαγορευτικό. Είναι μάλιστα τόσο στιλάτη που θα θέλεις να την χρησιμοποιείς

σαν μια συνηθισμένη τσάντα ταχυδρόμου, ακόμα κι όταν δεν χρειάζεται να έχεις το laptop μαζί σου. Κατάλληλη για φορητούς με οθόνη έως 16 ιντσών.

Διάθεση Talos Software & IT, 210-6654100, www.talos-tech.gr Τιμή €51,90

FREITAG F77 BEN

Τι είναι αυτό που κάνει τις τσάντες της Freitag ξεχωριστές (και πανάκριβες); Μα φυσικά, τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους. Πάρε για παράδειγμα την F77 Ben που είναι φτιαγμένη από ανακυκλωμένες ζώνες αυτοκινήτου και μουσαμάδες φορτηγών. Το αποτέλεσμα είναι μια τσάντα απίστευτα ανθεκτική στην καθημερινή χρήση και ταυτόχρονα πολύ ντιζαϊνάτη, αφού κυκλοφορεί σε δεκάδες σχέδια.

Διάθεση Freitag, www.freitag.ch Τιμή €175

BELKIN LAPTOP HIDEAWAY

Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανθεκτικό υλικό από μικροΐνες (που πλένεται και στο χέρι) η Laptop Hideaway της Belkin διαθέτει δύο διαμερίσματα –ένα για laptop 15,4-15,6 ιντσών και ένα για φακέλους, έγγραφα ή αξεσουάρ–, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι τσέπες για τα προσωπικά σου αντικείμενα. Επιπλέον, η ειδική κατασκευή στο κάτω μέρος της τσάντας δεν επιτρέπει στο ύφασμα να λερωθεί ή να βραχεί.

Διάθεση Play247, 210-6142247, www.play247.gr Τιμή €36,90

PAKUMA CHOROKA K3S

Στην περίπτωση της Pakuma, η υψηλή της τιμή διακαιολογείται από το πατενταρισμένο σύστημα Cocoon, που υπόσχεται να κρατήσει το laptop σου απόλυτα ασφαλές. Μέσα στην τσάντα υπάρχει μια ειδική θήκη για να παραμένει ο φορητός σου σταθερός, στις πλευρές της οποίας βρίσκονται «μαξιλαράκια» κατασκευασμένα από ένα υψηλής πυκνότητας υλικό –που μάλιστα εφηύρε η NASA. Κατάλληλη για φορητούς με οθόνη έως 13,3 ίντσες.

Διάθεση Piggybags, www.piggybags.net Τιμή €100

VAX BARCELONA RAVELLA

Μια τσάντα μεταφοράς laptop φτιαγμένη αποκλειστικά για γυναίκες, με την υπογραφή της Vax Barcelona. Στο εσωτερικό της Ravella υπάρχει ένα ειδικό διαμέρισμα για φορητούς με οθόνη 15,4 ιντσών, καθώς και ένα δεύτερο για netbooks ή tablets από 10,2 έως 12 ίντσες. Διαθέτει επίσης τρεις εσωτερικές τσέπες, η μια εκ των οποίων με φερμουάρ.

Διάθεση e-shop.gr, 211-5000500, www.e-shop.gr Τιμή €39,90

URBAN FACTORY UUB21UF

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες τσάντες αυτής της σελίδας, η UUB21UF είναι φτιαγμένη για netbooks με διάμετρο οθόνης έως 10,2 ίντσες. Το κύριο διάμερισμα διαθέτει ενισχυμένες πλευρές για να είσαι βέβαιος πως ο υπολογιστής σου θα μεταφερθεί με ασφάλεια, ενώ η μπροστινή τσέπη είναι έτοιμη να φιλοξενήσει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ.

Διάθεση Talos Software & IT, 210-6654100, www.talos-tech.gr Τιμή €25,6

Keywords
Τυχαία Θέματα