Bandanna και στον Τούρλο

από την Κατιάνα ΜατζαρίδουΧρόνια τώρα τρώμε την καλύτερη πίτσα-αυτή με την λεπτή ζύμη-στο Bandanna του Καλαφάτη, όπου ο Τζιανλούκα Μπαρλίκι κυριολεκτικά μεγαλουργεί.Είναι η αγαπημένη μας πιτσερία γιατί τρως καλά χωρίς φιοριτούρες και περιττές κοσμικότητες δίπλα στις πιο low profile προσωπικότητες του νησιού των Ανέμων.Ειδικά  η σπεσιαλιτέ του calzonne dolce, η πίτσα καλτσόνε γεμιστή με σοκολάτα
είναι το ιδανικό φινάλε για ένα ελαφρύ ή λουκούλλειο ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις δείπνο.Όμως στο Bandanna δεν τρώμε μόνο πίτσα. Υπάρχει η υπέροχη ταλιάτα ταρτούφο, το λευκό σπαγγέτι με θαλασσινά, το περιβόητο σαμουράι, τα τορτελόνι lobster και τόσα άλλα.Φέτος ο  Τζιανλούκα, πολιτογραφημένος Μυκονιάτης εδώ και δύο δεκαετίες αντιστέκεται στην κρίση και απαντά δυναμικά με ένα δεύτερο Bandanna στον Τούρλο.Πελάτες του όλη η creme de la creme που έχει σπίτια στην περιοχή, high class τουρίστες και παραθεριστές επιπέδου.Αξίζει τον κόπο μια βόλτα είτε είστε στη Χώρα, είτε σε άλλη περιοχή του νησιού.
Keywords
Τυχαία Θέματα