Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Βραδιά γευσιγνωσίας μπίρας στο «Black Duck»

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία πραγματοποίησε την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου μια ξεχωριστή βραδιά γευσιγνωσίας στο εστιατόριο «Black Duck». Οι εκλεπτυσμένοι ζύθοι, το ειδικά επιλεγμένο μενού τεσσάρων πιάτων, οι πολύτιμες γνώσεις του κριτικού γεύσης Δημήτρη Αντωνόπουλου και ο bistro χώρος του «Black Duck» αποτέλεσαν το ιδανικό σκηνικό για μια υπέροχη βραδιά γευσιγνωσιας ζύθου στην καρδιά της Αθήνας. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τα είδη μπίρας, τα χαρακτηριστικά τους, τη διαδικασία σερβιρίσματος,
ενώ απόλαυσαν το γευστικό αποτέλεσμα μιας μπίρας όταν αυτή συνοδεύει το πιάτο που της ταιριάζει. Οι μπίρες Fischer, Amstel Bock, Duvel και McFarland ανέδειξαν τις εξαιρετικές γεύσεις του σεφ του «Black Duck» Νίκου Λουλούμαρη, δημιουργώντας μοναδικές γευστικές συζυγίες. Η Fischer συνόδευσε επάξια ψητά λαχανικά με χαλούμι σχάρας και λάδι βασιλικού, ενώ η δυνατή μαύρη Amstel Bock ανέδειξε τη γεύση της ζεστής σαλάτας με φακές, πράσα και βινεγκρέτ balsamico. Στη συνέχεια η Duvel απέδειξε ότι μπορεί να απογειώσει
Keywords
Τυχαία Θέματα