Μπιφτέκια κοτόπουλου με κρέμα μουστάρδας

Χρόνος προετοιμασίας: 12 λεπτά + 20 λεπτά αναμονή Συνολικός χρόνος παρασκευής: 10 λεπτά Υλικά για 6 μερίδες: 500 γραμ. κιμά από κοτόπουλο 2/3 φλιτζανιού φρυγανιά 1 κουτάλι κάρι σκόνη 2 κουτάλια τσάτνι μάνγκο 2 κουτάλια ψιλοκομμένο μαϊντανό Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, κατά βούλησηΚρέμα μουστάρδας ¼ φλιτζανιού ξινή κρέμα 1 κουτάλι μουστάρδας με σπόρους 1 κουτάλι τσάτνι μάνγκο ¼ φλιτζανιού ελαιόλαδοΤρόπος παρασκευής: Βάλτε τον κιμά του κοτόπουλου, τη φρυγανιά, το κάρι, τσάτνι, το μαϊντανό, το αβγό, αλάτι και
πιπέρι σε ένα μπολ. Με τα χέρια ανακατέψτε καλά το μείγμα. Σκεπάστε το με διαφανή μεμβράνη και αφήστε το στο ψυγείο για 20 λεπτά. Πλάστε με το μείγμα έξι μπιφτέκια. Βάλτε τα σε αλειμμένα με λάδι σχάρα ή σε πλάκα. Ψήστε τα σε μέτρια-δυνατή φωτιά για 5 λεπτά από κάθε πλευρά, γυρίζοντάς τα μια φορά μόνο. Σερβίρετέ τα ζεστά με κρέμα μουστάρδας.Για να φτιάξετε την κρέμα μουστάρδας:Βάλτε την κρέμα, τη μουστάρδα και το τσάτνι σε ένα μπολ. Με χτυπητήρι, χτυπήστε τα να ανακατευτούν. Προσθέστε λίγο λίγο το ελαιόλαδο, χτυπώντας συνεχώς ώσπου να το ρίξετε όλο.Τσάτνι: ένα γλυκό-ξινό καρύκευμα από φρούτα και λαχανικά, μαγειρεμένο με ζάχαρη, μπαχαρικά και ξίδι, ώσπου να δέσει. Σερβίρεται σαν συνοδευτικό σε ζεστά και κρύα κρέατα, με τυριά, με ψάρια και με ινδικά κάρι.Περισσότερες συνταγές στο www.katiana.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα