Κοτόπουλο με ελιές στη γάστρα

Υλικά για 4 -5 μερίδες1 κοτόπουλο2 πράσινες πιπεριές2 κόκκινες πιπερίες2 μέτρια κρεμμύδια2 σκελίδες σκόρδο2 ώριμες τομάτες200 γρ. μαύρες ελιές1 φλιτζ. ελαιόλαδο1 φλιτζ. κόκκινο κρασίαλάτι, πιπέριΤρόπος παρασκευήςΚόβετε το κοτόπουλο σε μερίδες και το στρώνετε στη γάστρα. Ψιλοκόβετε τις πιπεριές, τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τις ντομάτες και τα απλώνετε πάνω στο κοτόπουλο. Προσθέτετε τις ελιές αφού πρώτα τους βγάλετε τα κουκούτσια. Ρίχνετε αλάτι, πιπέρι, το ελαιόλαδο και το κρασί. Το ψήνετε στον φούρνο για μιάμιση ώρα περίπου μέχρι να απορροφήσει όλα τα υγρά του.
Keywords
Τυχαία Θέματα