Κυτταρίτιδα: γιατί το ελαιόλαδο και ο χυμός λεμονιού κάνουν καλό

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση λένε ..Οι διατροφολόγοι-διαιτολόγοι αποκαλύπτουν πώς το ελαιόλαδο και ο χυμός λεμονιού, σε αντίθεση με τα σπαράγγια, δρουν αποτελεσματικά κατά της κυτταρίτιδαςΈνας άνθρωπος που γυμνάζεται, αθλείται, προσέχει την διατροφή του και κατ’ επέκταση ενεργοποιεί τον μεταβολισμό του, δεν παράγει κυτταρίτιδα. Λάθος! Σε πρόσφατες έρευνες ανακαλύφθηκε ότι τα λιπαρά οξέα που βρίσκουμε στο ελαιόλαδο, στο χυμό lime, στο λεμόνι στο λιναρόσπορο, στο λάδι αγριογόγγυλης, στα καρύδια και στα ψάρια, βοηθούν τον οργανισμό να κάψει ευκολότερα τα λίπη. Επίσης, το κεντρικό σημείο ¨αποτοξίνωσης¨ του σώματος, το συκώτι, θα υποστηρίξει την διαδικασία ¨καύσης¨, εάν καταναλώνετε καθημερινά χόρτα, αντίδια( κιχώριο) και ηλιανθούς.Σαν ανταμοιβή θα δείτε την όψη φλοιού πορτοκαλιού να εξαφανίζεται και οι πόντοι στους μηρούς να μειώνονται σημαντικά.Ζάχαρη, γλυκαντικές ουσίες, νικοτίνη, αλκοόλ, στρες και καθιστική ζωή συμβάλλουν στην μη καύση των λιπαρών οξέων. Γι' αυτό προτείνεται από τους διαιτολόγους, να εντάξετε στο διατροφολόγιό σας λαχανικά (όλα εκτός από σπαράγγια και λαχανάκια Βρυξελλών), βότανα και φρούτα καθώς επίσης και ανόργανα στοιχεία όπως το κάλιο, ασβέστιο, σίδηρο, ψευδαργύρου, μαγγάνιο και μαγνήσιο (όπως μεταλλικά άλατα).Συνιστούν επίσης ένα ποτήρι χυμό γεώμηλο ή ένα κουτάλι της σούπας σε μορφή σκόνης, γεώμηλο, διαλυμένο σε νερό. Για να απλοποιήσετε το συνδετικό ιστό, θα πρέπει να συνδυάζεται συνδυασμό πρωτεΐνες και βιταμίνη C. Οι επαγγελματίες συμβουλεύουν να καταναλώνετε τα ψάρια, τα πουλερικά και το κρέας με άφθονο λεμόνι ή χυμό lime.
Keywords
Αναζητήσεις
ελαιολαδο και φλοιος πορτοκαλιου, το λεμονι κανει καλο στην κυτταριτιδα
Τυχαία Θέματα