Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 6ο Sani Gourmet

«Η νέα ελληνική κουζίνα υπάρχει, εξελίσσεται γοργά και πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι γι αυτήν». Αυτό είναι το συμπέρασμα του 6ου Sani Gourmet, που ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία.Ο στόχος του φέτος ιδιαίτερα φιλόδοξος: να αποδείξει ότι η Νέα Ελληνική Κουζίνα όχι μόνο αποτελεί πραγματικότητα, αλλά και ότι πρόκειται για μια σημαντική σταθερά στη σύγχρονη πολιτιστική μας παράδοση,
ένα επιπλέον «συν» στον κατάλογο με τα θέλγητρα της χώρας μας που έλκουν τον υψηλού επιπέδου τουρισμό.Σπουδαίοι Έλληνες chef συναγωνίστηκαν με ευγένεια και ευρηματικότητα σ’ ένα πεδίο που γνωρίζουν άριστα, και με απλά υλικά συνέθεσαν ένα γαστρονομικό σύμπαν εκλεκτικό και αμιγώς ελληνικό. Κινούμενοι στο δίπτυχο «παράδοση-εξέλιξη» ανέδειξαν τη σύγχρονη υψηλή ελληνική κουζίνα, προσδιορίζοντας σαφώς τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητές της. Το αποτέλεσμα είναι ένα «μανιφέστο» σε εξέλιξη, μια τομή στη γαστρονομική ταυτότητα της χώρας μας, που κόντρα στις δυσκολίες απελευθερώνει εξαιρετικές δημιουργικές δυνάμεις.Το Sani Resort κατάφερε να γίνει ένας γαστρονομικός προορισμός επενδύοντας στην υγιή πρωτοβουλία και την εφευρετικότητα ανθρώπων με γνώσεις και πάθος για το καλύτερο. Το Sani Gourmet επιδιώκει να καταστήσει την Ελλάδα ολόκληρη γαστρονομικό προορισμό, θέλγητρο για τον εκλεκτικό τουρισμό που ξέρει να εκτιμά τις απολαύσεις. Αρωγοί σ’ αυτή του την προσπάθεια, όλοι οι chef που συμμετείχαν, οι άνθρωποι που εργάστηκαν μήνες αθόρυβα για τη σωστή προετοιμασία του, οι υπεύθυνοι και το προσωπικό των ξενοδοχείων Sani Asterias Suites, Porto Sani Village, Sani Beach Club, Sani Beach Hotel, των εστιατορίων και της Sani Marina όπου διεξήχθη το φεστιβάλ, το κοινό που έσπευσε να δοκιμάσει, να κρίνει και να επιβραβεύσει την προσπάθεια των ανθρώπων που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να παρουσιάσουν τα πιο γευστικά και όμορφα πιάτα, τους καλεσμένους καθώς βεβαίως και τους χορηγούς του.Του ευχαριστούμε όλους θερμά, με την υπόσχεση ότι οι στόχοι του Sani Gourmet παραμένουν υψηλοί, με κυριότερο απ’ όλους την επιστροφή στις αξίες, την ποιότητα, την ευρηματικότητα και τον οίστρο που χαρακτηρίζουν την αυθεντική Ελλάδα. Αυτήν που σίγουροι ότι μπορούμε να ξαναβρούμε.Οι συμμετέχοντες σεφ ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ – Water Restaurant – 13 -14 /5 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΡΙΝΚΟΓΛΟΥ – Water Restaurant – 21-22/5 ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΚOYΣΤΟΥΔΗΣ – Byblos – 14-15/5 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΕΣΚΙΑΣ – Sea You Up – 21-22/5 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥSea You Up – 13-14-15/5 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ – Sani Beach Club Ouzeri – 14-15/5 ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΥΚΑΚΟΣ – Sea You Up – 16-17-18/5 ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΝΙΕΡΗΣ – Byblos – 20-21-22/5 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – Nτομάτα – 18-19/5 ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ – Ντομάτα- 13-14-15-16-17/5 ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ – Water Restaurant – 18-19-20/5 ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ – Sani Beach Club Ouzeri – 20-21-22/5 ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΥΡΟΥ - Sani Beach Club Ouzeri – 16-17-18/5 ΑΡΓΥΡΩ ΒΑΡΔΑ -  Ντομάτα – 18-19/5
Keywords
Αναζητήσεις
αργυρω βαρδα, κωνσταντινος ερινκολγου
Τυχαία Θέματα