Πιπερόπιτα

Υλικά για 1 ταψί   Δύο φύλλα ζύμης κουρούμισό κιλό τρίμμα φέτας3 αυγά3 πιπεριές χρωματιστές, καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκιαελαιόλαδοΑυγό για άλειμμαΤρόπος παρασκευήςΣε ένα μεγάλο μπολ σπάμε τη φέτα με το πιρούνι και ανακατεύουμε με τα τρία αυγά καλά. Προσθέτουμε τις πιπεριές και ανακατεύουμε και πάλι μέχρι να χρωματιστεί όλη η γέμιση.Αλείφουμε ένα μεγάλο ταψί με λάδι και στρώνουμε το ένα φύλλο της ζύμης.Αδειάζουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο. Πιέζουμε στις άκρες να ενωθούν τα δύο φύλλα και αν θέλουμε γυρνάμε τις άκρες σε κορδέλα διακοσμητική.Αλείφουμε με το αυγό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
Keywords
Αναζητήσεις
πιπεροπιτα μενεγακη
Τυχαία Θέματα