Πίτσα με παντζάρια, φρέσκο κατσικίσιο τυρί και κάππαρη

Εγώ προσωπικά βαριέμαι να ανοίγω φύλο για ζύμη πίτσας. Παίρνω έτοιμη ζύμη από το σούπερ μάρκετ και δίνω όλη μου την προσοχή στην προετοιμασία της επικάλυψης.Υλικά για 2 ταψάκια πίτσας (με διάμετρο 30 εκατ.) 4 κ. σούπας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο4 μεγάλα κόκκινα κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές ροδέλες10 κλαράκια φρέσκου θυμαριού (μόνο τα φύλλα), ψιλοκομμένα250 γρ. φρέσκο κατσικίσιο τυρί (ή φέτα), τριμμένο500 γρ. παντζάρια, ψημένα στον φούρνο και κομμένα σε φέτες3 κ. σούπας κάππαρηαλάτι και πιπέριΓια τη ζύμη5 γρ. ξηρή μαγιά350 ml χλιαρό νερό250 γρ. σκληρό αλεύρι250 γρ. αλεύρι και λίγο επιπλέον για
το άνοιγμα των φύλλωνλίγο ελαιόλαδοαλάτιΤρόπος παρασκευήςΔιαλύετε τη μαγιά σε μιάμιση κουταλιά της σούπας χλιαρό νερό και την ανακατεύετε με δύο κουταλιές αλεύρι. Αφήνετε την ελαφριά πάστα που σχηματίστηκε, σκεπασμένη με μια πετσέτα, για 30 λεπτά. Αναμειγνύετε τα αλεύρια σε μια λεκάνη, σχηματίζετε μία λακκουβίτσα στο κέντρο και ρίχνετε το μείγμα της μαγιάς, το αλάτι, το λάδι και το υπόλοιπο νερό
Keywords
Τυχαία Θέματα