Σουβλάκια από λαβράκι με χυμό Κρεμμυδιού

Υλικά για 4 άτομα 800 γραμμ. φιλεταρισμένο λαβράκι (ή οποιοδήποτε άλλο ψάρι με κρουστή σάρκα), κομμένο σε κύβους του 1 εκ. χυμός από 3 λεμόνια χυμός από 3 κρεμμύδια, τριμμένα στον τρίφτη 1-2 δαφνόφυλλα 2 κ. καφέ κύμινο, σε σκόνη αλάτι και πιπέρι 400 γραμμ. μικρές ντομάτες, κομμένες στα 4 εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 2 κ. σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο 2 λεμόνια, κομμένα στα 4Τρόπος παρασκευής Αναμειγνύετε τον χυμό των λεμονιών με τον χυμό των κρεμμυδιών, τα δαφνόφυλλα, το κύμινο και το αλατοπίπερο και βάζετε τα κομμάτια του ψαριού να σταθούν για 30 λεπτά σε αυτήν τη μαρινάτα. Στη συνέχεια τα περνάτε
σε μεταλλικά σουβλάκια, εναλλάξ με κομμάτια ντομάτας, τα αλείφετε με ελαιό­λαδο και τα ψήνετε για 5-6 λεπτά στη σχάρα, φροντίζοντας να γυρίζετε συχνά τα σουβλά­κια για να ψηθούν ομοιόμορφα Τα σερβίρετε σε μια πιατέλα πασπαλισμένα με τον μαϊντανό και γαρνιρισμένα μετά λεμόνια, μαζί με ζεστές αραβικές πιτούλες. 
Keywords
Τυχαία Θέματα