Σύκα ξερά γλυκόξινα

Υλικά500 γρ. ξερά1 κουταλιά της σούπας γαρίφαλα2 φύλλα δάφνης1 καυτερή πιπεριά1 ξυλάκι κανέλα.1 φλιτζάνι ξύδι βαλσάμικο2 – 3 κουταλιές της σούπας μέλι.Τρόπος παρασκευήςΒάζετε τα σύκα σε ένα μπολ. Προσθέτετε τα γαρίφαλα, τα φύλλα δάφνης, την πιπεριά κι την κανέλα. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ξύδι και το μέλι. Πριν βράσουν περιχύνετε τα σύκα. Αν χρειαστεί, προσθέστε ξύδι βαλσάμικο για να σκεπαστούν τελείως τα σύκα. Μετά από μια βδομάδα είναι έτοιμα να καταναλωθούν.
Keywords
Τυχαία Θέματα