Συνταγή για τραγανιστά γλυκά σε σχήμα καρότο

Δημιουργήστε τη δική σας οικογενειακή παράδοση ετοιμάζοντας μια φουρνιά τραγανιστά, γλυκά καρότα: 1 φλιτζάνι τσιπς λευκής σοκολάτας, πορτοκαλί χρώμα ζαχαροπλαστικής, 1 φλιτζάνι σπασμένα τραγανά δημητριακά ρυζιού και πράσινα ζαχαρωτάΤρόπος παρασκευής:1. Στρώστε σε ένα ταψί αλουμινόχαρτο.Βάζετε τα τσιπς σοκολάτας
σε ένα μπολ στο φούρνο μικροκυμάτων, σε μεσαία θερμοκρασία για 2 λεπτά, ανακατεύοντας στο πρώτο λεπτό.Χρωματίζετε τη λιωμένη σοκολάτα με το πορτοκαλί χρώμα ζαχαροπλαστικής.Αναμιγνύετε καλά με τα δημητριακά ρυζιού.2. Με ένα κουτάλι χωρίζετε το μίγμα σε 16 ίσα μέρη.Τους δίνετε σχήμα καρότου στο ταψί.*για πιο έντονο πορτοκαλί χρώμα προσθέτετε μερικές σταγόνες χρώματος ζαχαροπλαστικής σε 3 κουταλιές της σούπας νερό. Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο ζαχαροπλαστικής για να περάσετε με χρώμα τα ήδη σχηματισμένα «καρότα».Τοποθετείτε τα πράσινα ζαχαρωτά (τα έχετε κόψει έτσι ώστε να θυμίζουν κοτσάνι) και τα αφήνετε μία ώρα περίπου.Τα αποθηκεύετε σε γυάλινο βάζο που κλείνει καλά.
Keywords
Τυχαία Θέματα