Ταχινόσουπα, νηστίσιμη και εύκολη

Υλικά για 2 μερίδες   250 γρ. ρύζι γλασέαλάτι3 -4 λεμόνια2 -3 κουταλιές ταχίνιΤρόπος παρασκευήςΒράζουμε το ρύζι με το αλάτι και το νερό. Κανονίζουμε το νερό ανάλογα πόσο πηχτή θέλουμε να γίνη η ταχινόσουπα. Εμάς μας αρέσει περισσότερο προς το πηχτό.. όταν κοντεύει να βράσει το ρύζι χτυπάμε το χυμό του λεμονιού με το ταχίνι.Όταν γίνει σαν αλοιφή, τότε ρίχνουμε λίγο ζωμό από την κατσαρόλα χτυπώντας ταυτόχρονα. Όταν αραιώσει αρκετά, τότε το ρίχνουμε 'ολο στην κατσαρόλα ανακατεύοντας ταυτόχρονα. Αφού πάρει 5 -6 βράσεις το κατεβάζουμε από την φωτιά.
Keywords
Αναζητήσεις
ταχινοσουπα, ταχινοσουπα με ρυζι
Τυχαία Θέματα