Τραχανάς με αυγοτάραχο

Υλικά για 4 μερίδες       3/4 φλ. τσαγιού τραχανά γλυκόξύσμα 1 lime ή μισού λεμονιού10 φέτες αυγοτάραχο ψιλές1/2 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο πιπέριΤρόπος παρασκευήςΒράζουμε 1 λίτρο νερό, ρίχνουμε τον τραχανά και το ξύσμα, βράζουμε ώσπου να δέσει η σούπα. Κόβουμε το αβγοτάραχο σε διαφανείς φλουδίτσες ή λεπτά κυβάκια. Ρίχνουμε το αβγοτάραχο και το πιπέρι στη σούπα, αναμειγνύουμε, τραβάμε από τη φωτιά και σερβίρουμε αμέσως.
Keywords
Τυχαία Θέματα