H Παζ ντε λα Ουέρτα ημίγυμνη. Ξανά



Ήταν να μην ξεκινήσει να τα πετάει. Από τότε που έμεινε για πρώτη φορά γυμνή, ο φωτογραφικός φακός δεν καταδέχτηκε ξανά ρούχα επάνω της…

Το πέρασμα της Παζ ντε λα Ουέρτα από το σκοτάδι των δευτερότριτων ρόλων στο γκλάμουρ των περιοδικών έγινε σχεδόν εν μια νυκτί. Την αφορμή έδωσε το μαγευτικό «Εnter the Void» του Γκασπάρ Νοέ, την δικαιολογία ο ρόλος της στο επιτυχημένο «Boardwalk Empire», αλλά την πραγματική αιτία θα πρέπει να την αναζητήσουμε στις γυμνές της εμφανίσεις στην ταινία και στην σειρά -και σε ό,τι άλλο μπορεί να φαντασθεί κανείς στη συνέχεια.

Πλέον, δεν υπάρχει φωτογραφικός φακός που να καταδέχεται να την χαϊδέψει με ο,τιδήποτε παραπάνω από τα εσώρουχά της επάνω της. Και το περιοδικό Flaunt δεν θα τής ζητούσε κάτι διαφορετικό. Ιδού λοιπόν τέσσεριες νέες φωτογραφίες της ηθοποιού / μοντέλου με εσώρουχα. Όσο ή ίδια η Παζ το διασκεδάζει, ο αντρικός πληθυσμός θα καταναλώνει γυμνές και ημίγυμνες εμφανίσεις της με λαχτάρα μικρού παιδιού.

Και μάλλον έχουμε πολλά παρόμοια κλικ ακόμη. Όπως σχολιάζει το Flaunt: «Η περφόρμερ θα συνεχίσει να αποκαλύπτει επιθετικά ποια πραγματικά είναι -ανεξαρτήτως αν κάποια πληκτικά media το γουστάρουν αυτό ή όχι».



coolspotting.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα