Αγανακτισμένοι διέλυσαν εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στον Βόλο (video)





Η νομαρχιακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στο Βόλο έληξε άδοξα χθες το βράδυ και υπό συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του ΔΝΤ, καθώς περίπου 200 και πλέον πολίτες «Αγανακτισμένοι του Βόλου» εισέβαλλαν στο Αχίλλειο και διέκοψαν τις εργασίες.

Μετά από μισή και πλέον ώρα όπου μέσα στην αίθουσα του κινηματοθέατρου επικράτησε χαμός από αντικυβερνητικά συνθήματα και με τους 200 περίπου πολίτες, νέους και μεγαλύτερους, να
απαιτούν από το Γραμματέα της Νομαρχιακής Γ. Φώτη και τον προσκεκλημένο Κων. Πανταζή, μέλος του Π.Σ του ΠΑΣΟΚ και Γραμματέα της Νεολαίας να αποχωρήσουν από το πάνελ, η εκδήλωση διεκόπη κακήν κακώς.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 8.45 το βράδυ, όταν περίπου 200 άτομα εισήλθαν στο Αχίλλειο όπου βρίσκονταν σε εξέλιξη η εκδήλωση με περιορισμένη ωστόσο συμμετοχή. Τα παραβρισκόμενα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ έδειξαν αρχικά να αιφνιδιάζονται και επέλεξαν να ζητήσουν από τους «Αγανακτισμένους» να αποχωρήσουν για να συνεχιστεί η πολιτική εκδήλωση.

Κάτι τέτοιο ωστόσο ήταν αδύνατο αφού ήδη αρκετοί είχαν ανεβεί στη σκηνή του θεάτρου Αχίλλειο και χτυπώντας ρυθμικά τα πόδια τους φώναζαν «φύγε» στους ομιλητές του πάνελ και παράλληλα ηχούσαν τα γνωστά αντικυβερνητικά συνθήματα «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ να ληστεύει το λαό». Μέσα σε αυτό το σκηνικό δεν έλειψαν οι διαπληκτισμοί αλλά και τα σπρωξίματα και οι προσωπικές αντιπαραθέσεις «Αγανακτισμένων» με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο γραμματέα του κόμματος Γ. Φώτης πάνω στον οποίο εκσφενδονίστηκε ένας καφές, προσπαθούσε να εξηγήσει στους διαμαρτυρόμενους το χαρακτήρα της εκδήλωσης, ζητώντας από τους νεολαίους εάν θέλουν κάποια άλλη χρονική στιγμή να διεξαχθεί ανοιχτός διάλογος για τα θέματα που αφορούν στη χώρα.

Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό σκηνικό τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν να αποχωρήσουν και ενώ οι συγκεντρωμένοι φώναζαν «ουστ» και ειρωνεύονταν τα κομματικά στελέχη κρατώντας αντίγραφο της αναπτυξιακής πρότασης του ΠΑΣΟΚ για τη Μαγνησία.

almyrosinfo.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα