ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από πρώην πράκτορα της cia: Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν πέθανε το 2006





Ο Νο 1 τρομοκράτης Οσάμα Μπιν Λάντεν πέθανε από παθολογικά αίτια πριν από πέντε χρόνια. Αυτό ανακοινώθηκε από το ρωσικό τηλεοπτικό « Πρώτο Κανάλι»/ «Первый канал», σύμφωνα με τον ‘πρώην πράκτορα της CIA, τώρα Τούρκο πολιτικό Μπερκέν Γιασάρ'. Ο πρώην πράκτορας είχε αναζητήσει ο ίδιος την επαφή με την τηλεόραση, μέσω γνωστών του, γιατί φοβόταν για τη ζωή του. Ισχυρίστηκε ότι ο Μπιν Λάντεν
πέθανε μετά από μακρά ασθένεια. Οι αμερικανικές δυνάμεις κατάφεραν να βρουν τον τάφο του και να το διαπιστώσουν.


Ο Γιασάρ είπε ότι γνώριζε για τον θάνατο του Λάντεν από τους Τσετσένους που φρουρούσαν τον αρχηγό της Αλ Κάιντα. «Στις 26 Ιουνίου του 2006, αυτοί οι άνθρωποι, καθώς και δύο που ήρθαν από το Λονδίνο και δύο από την Αμερική, επτά, δηλαδή, συνολικά τον είδαν προσωπικά νεκρό. Ήταν πολύ άρρωστος για αρκετό καιρό, είχε απομείνει με κολλημένο το δέρμα στα οστά του. Οι ίδιοι τον έπλυναν και τον ενταφίασαν» δήλωσε ο Τούρκος πρώην αξιωματικός πληροφοριών.
«Δεν υπήρξε καμία επίθεση. Ξέρω πολύ καλά τα αμερικανικά μαγειρέματα, δεν θα μάθετε ποτέ που είναι ο τάφος του Μπιν Λάντεν, εγώ όμως μπορώ να σκάψω και να πω στον κόσμο: εδώ είναι!»
«Έπρεπε κάτι να σχεδιάσουν για να αποδείξουν ότι τον καταδιώκουν και τον παρακολουθούν και στη συνέχεια να ανακοινώσουν τη μεγάλη νίκη, για να δουν οι φορολογούμενοι ότι δεν πήγαν μάταια τα χρήματά τους».

Агенция Кросс
Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος
πηγη
Keywords
Τυχαία Θέματα