Αποσύρεται το ΛΑΟΣ από τη Βουλή?

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει από το πρωί ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Το πρωί δήλωνε οτι θα αποσύρει τους βουλευτές του και θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ζητήσει εκλογές. Τώρα συναντάται με τον υπουργό Αμυνας και συνταγματολόγο Ευάγγελο Βενιζέλο!

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα ο κ.Καρατζαφέρης εθεάθη και πάλι στους διαδρόμους της Βουλής
και είπε στους δημοσιογράφους: "Είμαστε σε αναζήτηση συνταγματολόγων". Λίγη ώρα μετά αποκαλύφθηκε οτι έως και αυτή την ώρα συναντάται με τον Ευάγγελο Βενιζέλο! (είναι συνταγματολόγος)

'Ολο το χρονικό

Από το πρωί με εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπη ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης, έλεγε οτι θα αποσύρει τους βουλευτές του από την Βουλή.

Στη συνέχεια πήγε στο κοινοβούλιο και κατευθυνόμενος στο γραφείο του Φίλιππου Πετσάλνικου επαναλάμβανε το ίδιο πράγμα αφήνοντας να εννοηθεί οτι γι' αυτό έγινε η συνάντηση. Βγαίνοντας δεν έκανε καμία δήλωση.

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι φανερά οργισμένος ο Πρόεδρος της Βουλής είπε: "Το μόνο που ήρθε και συζητήσαμε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ ήταν η συνεχώς αναβαλλόμενη προ ημερησίας συζήτηση που έχει ζητήσει για το δημογραφικό!"

Ο κ.Καρατζαφέρης σύμφωνα με δικά του λεγόμενα, θα επισκεφτεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ζητήσει εκλογές. Mάλιστα όταν ρωτήθηκε και ξαναρωτήθηκε έλεγε θα βγει ανακοίνωση εντός της ημέρας!

Νωρίτερα σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ”Βλέπω τον πρωθυπουργό που τα έχει χάσει, την αξιωματική αντιπολίτευση που αρνείται να μπει στο παιχνίδι. Μία αριστερά που είναι στον κόσμο της” συμπληρώνοντας πως θα προβεί σε αυτή την κίνηση για να δώσει ένα “χαστούκι στο λιποθυμισμένο σύστημα”.

“Δεν ξέρουν τίποτα οι βουλευτές”

Πληροφορίες αναφέρουν ωστόσο ότι πολλοί βουλευτές του ΛΑΟΣ δήλωναν άγνοια για τέτοιο ενδεχόμενο και αρκετοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν πως κάποιοι εξ αυτών δεν φάνηκαν διατεθειμένοι να παραιτηθούν από το αξίωμά τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα