Αρχίστε το πρωινό τρέξιμο τώρα!!!


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ: odosomorfias.blogspot.com

Θα είστε πιο συνεπείς:
Όταν λέτε ότι θα γυμναστείτε κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού φαγητού ή μετά τη δουλειά, σίγουρα το πιστεύετε. Το θέμα είναι ότι λίγες φορές το τηρείτε. Αναβάλλετε διαρκώς την προπόνηση σας – με το πρόσχημα ότι έχετε άλλες προτεραιότητες— μέχρι που η μέρα περνάει χωρίς καν να πατήσετε το πόδι σας στο γυμναστήριο.
Την κατάσταση αυτή μπορείτε να την αποφύγετε με το να γυμνάζεστε το πρωί. Πηγαίνετε
στο γυμναστήριο πριν πάτε στη δουλειά σας, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε χωρίς τύψεις το μεσημεριανό διάλειμμα με τους συναδέλφους σας και να έχετε το βράδυ σας ελεύθερο για να κάνετε κάτι που θέλετε και που θα σας ξεκουράσει.

Δεν θα περιμένετε:
Όλοι εκνευριζόμαστε όταν έχει πολύ κόσμο στο γυμναστήριο. Πρέπει να περιμένουμε για να χρησιμοποιήσουμε τα όργανα και πολλές φορές μας παίρνουν ακόμα και τη σειρά όταν κάνουμε διάλειμμα για να πιούμε νερό. Αυτό συμβαίνει συνήθως τα απογεύματα.
Αν όμως πάτε νωρίς το πρωί, θα έχετε όλο το χώρο δικό σας και θα τον μοιράζεστε μόνο με κάποιους που είχαν την ίδια έξυπνη ιδέα με εσάς. Έτσι θα μπορέσετε να απολαύσετε τη γυμναστική σας και μάλιστα η προπόνησή σας θα είναι πολύ πιο έντονη καθώς δεν θα είστε αναγκασμένοι να περιμένετε πριν κάνετε κάποια άσκηση.


Η κίνηση ενεργοποιεί το μεταβολισμό:
Η άσκηση ενεργοποιεί το μεταβολισμό σας και τον κρατά σε εγρήγορση για ώρες. Γιατί λοιπόν να μη θέσετε τις μηχανές σας σε λειτουργία όσο το δυνατόν γρηγορότερα; Με αυτόν τον τρόπο, ο μεταβολισμός θα δουλεύει – και φυσικά θα καίει θερμίδες—ενώ εσείς θα κάθεστε. Αν η δουλειά σας είναι καθιστική, όπως και των περισσοτέρων ανθρώπων, ξέρετε πολύ καλά ότι αυτός ο λόγος από μόνος του είναι αρκετός για να αρχίσετε να γυμνάζεστε το πρωί.


Δίνει ενέργεια:
Έχετε παρατηρήσει ότι στο στρατό γυμνάζονται το πρωί; Αυτό δίνει στους στρατιώτες την απαιτούμενη ενέργεια για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της ημέρας. Επομένως, αν ο καιρός και η συσσωρευμένη κούραση σας κάνουν τελευταία να νιώθετε εξουθενωμένοι, προσπαθήστε να πάτε γυμναστήριο νωρίς το πρωί. Η πρωινή προπόνηση θα απελευθερώσει τις ενδορφίνες και άλλες ορμόνες, οι οποίες θα σας ενισχύσουν για όλη την υπόλοιπη ημέρα. Με άλλα λόγια, θα πάρετε την απαιτούμενη ενέργεια όχι μόνο για να δουλεύετε όλη μέρα αλλά και για να γλεντάτε όλη νύχτα.


Καθαρίζει το μυαλό:
Δεν εννοούμε ότι θα αποκτήσετε την απόλυτη ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση που έχουν οι βουδιστές, απλά η πρωινή άσκηση θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το κεφάλι σας και να αποκτήσετε μια υγιή νοοτροπία. Με τη βοήθεια της πρέσας και του διαδρόμου θα καταφέρετε να αποβάλλετε το άγχος της προηγούμενης μέρας και να αρχίσετε την καινούρια με μια νέα προοπτική. Με άλλα λόγια αρχίζετε μια τελείως νέα ημέρα χωρίς τα άσχημα «υπολείμματα» της προηγούμενης. Έτσι, μειώνετε τις πιθανότητες να αγχωθείτε ή να ταραχθείτε κατά τη διάρκειά της. Αυτό μπορεί να μην ισχύει για όλου
Keywords
Αναζητήσεις
proino treximo , proino treximo
Τυχαία Θέματα