Άστατος ο καιρός την Τετάρτη

Νεφώσεις και τοπικές βροχές θα σημειωθούν σε ολόκληρη τη χώρα. Στα νότια θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 5 με 7 Μποφόρ

Στην Αττική θα εκδηλωθούν νεφώσεις και βροχές και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ώες 18 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί εντάσεως από 3
έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις και τοπικέ βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε Χαλκιδική, ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα εκδηλωθούν βροχές και κατά διαστήματα στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ και στα νότια τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες ιδιαίτερα στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ και στα νότια ανατολικοί 6 Μποφόρ. η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις και βροχές. Τις πρωινέ ώρες αναμένονται πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ώες 18 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικέ βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ και στα νότια νοτιοανατολικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα μέχρι 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα