Δείτε τι έκανε το βούρλο η Gaga και αφήσε άναυδους τους πάντες!!!

Η 25χρονη pop star, κατάφερε και πάλι να τραβήξει τα βλέμματα όλων!



Αυτή τη φορά με την συμμετοχή της στο σόου του ''BBC Radio 1 Big Weekend"! Κι εκεί που αναρωτιόμασταν τι άλλο θα σκαρφιστεί για να προκαλέσει, η Lady Gaga,
χθες βράδυ, εμφανίστηκε ως έγκυος - νεκρή και ξεπήδησε μέσα από ένα φέρετρο.





Σύμφωνα με το περιοδικό ''OK! Magazine'', η Gaga ανέβηκε στην σκηνή του ραδιοφωνικού show με μιάμιση ώρα καθυστέρηση! Βρισκόταν μέσα σ' ένα φέρετρο με ρόδες, το οποίο μετέφεραν οι χορευτές της, φορούσε ένα ψεύτικο στομάχι εγκυμοσύνης και η έναρξη έγινε φυσικά ...με το ''Born This Way''.





Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η εκκεντρική performer μπαίνει σε φέρετρο, μιας και το περασμένο έτος, φωτογραφήθηκε μέσα σε ένα, για φιλανθρωπικό σκοπό, μια καμπάνια ενάντια στο AIDS.

Επιπλέον, παρουσίασε 5 τραγούδια από το νέο της άλμπουμ, ενώ δεν παρέλειψε να τραγουδήσει τις γνωστές της επιτυχίες ''Alejandro'', ''Telephone'' και ''Poker Face''!



Όμως δεν σταμάτησε εκεί! Η Gaga είχε μια έκπληξη για το βρετανικό κοινό... Τραγούδησε το ''Orange Colored Sky'' του Nat King Cole, σε μια διαφορετική εκτέλεση και το αφιέρωσε μάλιστα, στους νεόνυμφους William και Kate.



Η εμφάνιση της στο ''Radio 1 Big Weekend'' κράτησε συνολικά περισσότερο από μια ώρα, με άπειρες αλλαγές κουστουμιών και ένα εντυπωσιακό κλείσιμο με το ''Judas''!



Keywords
Τυχαία Θέματα