Διαθέσιμο από 11.068 στην Ελλάδα ευρώ το νέο Toyota Yaris

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκινά η εμπορική πορεία του νέου Toyota Yaris στην ελληνική αγορά.

Το best seller της ιαπωνικής φίρμας, που περνά πλέον στην τρίτη γενιά του, χαρακτηρίζεται από τον πλούσιο εξοπλισμό και τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές των εκδόσεών του.

Συγκεκριμένα το μικρότερο σε ισχύ και κυβισμό Yaris των 998 κ.εκ. αποδίδει 69 ίππους και 93 Nm ροπής,
ξεκινώντας από τα 11.068 ευρώ (συνυπολογίζοντας και το όφελος απόσυρσης) και διαθέτοντας -μεταξύ άλλων- επτά αερόσακους, traction control, ηλεκτρονικό σύστημα δυναμικής ευστάθειας, ενεργά προσκέφαλα, ηχοσύστημα έξι ηχείων με θύρα USB, air condition και ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός.

Αντίστοιχο, είναι και το εξοπλιστικό παράδειγμα της έκδοσης των 1,33 λίτρων, η οποία αποδίδει 99 ίππους και ξεκινά από τα 13.000 ευρώ, φτάνοντας στο πλουσιότερο επίπεδο ("Lounge" με πανοραμική οροφή) τα 15.800 ευρώ.

Ο συγκεκριμένος κινητήρας συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, ωστόσο, καταβάλλοντας 1.290 ευρώ επιπλέον μπορεί κανείς να αποκτήσει το αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT).

Εξίσου σημαντική είναι και η παρουσία του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας σε όλες τις εκδόσεις (εκτός της βασικής), περιλαμβάνοντας έγχρωμη οθόνη αφής, σύστημα δορυφορικής πλοήγησης (μόνο στο Yaris 1,33 και D-4D) και κάμερα οπισθοπορείας.

Την γκάμα του νέου Yaris συμπληρώνει ο υπερτρφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας των 1,4 λίτρων με απόδοση 90 ίππων και 205 Nm ροπής και κατανάλωση καυσίμου μόλις 3,9 λίτρα/ 100 χλμ.

Το επίσημο δίκτυο εμπόρων της Toyota Ελλάς δέχεται ήδη παραγγελίες για το νέο Yaris, προσφέροντας μέχρι το τέλος Αυγούστου το όφελος απόσυρσης ακόμη και χωρίς απόσυρση.



auto.in.g
Keywords
Τυχαία Θέματα