Ελενα Παπαρίζου: Τελικά είναι ή δεν είναι εγκυος;;; (PHOTOS)

Δεν την άφησε στιγμή από τα μάτια του ο Καψάλης!

Τράβηξε όλα τα βλέμματα και στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας της έντονης φημολογίας ότι είναι έγκυος. Η Έλενα Παπαρίζου πάντως προτίμησε να μην πει κουβέντα γι' αυτό.

Οι αλλαγές στη ζωή της εντυπωσιακές. Βρήκε τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του Ανδρέα Καψάλη, είπε «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της φορώντας το μονόπετρο δαχτυλίδι που της χάρισε και τώρα οι φήμες για εγκυμοσύνη της οργιάζουν. Η ίδια προς το παρόν προτιμά να απαντά
με σιωπή στις φήμες που κυκλοφορούν, ενώ ακόμη και άνθρωποι που την ξέρουν πολύ καλά δεν αποκαλύπτουν τίποτα. ...

(συνέχεια..)

Δεν την άφησε στιγμή από τα μάτια του ο Καψάλης!

Τράβηξε όλα τα βλέμματα και στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας της έντονης φημολογίας ότι είναι έγκυος. Η Έλενα Παπαρίζου πάντως προτίμησε να μην πει κουβέντα γι' αυτό.

Οι αλλαγές στη ζωή της εντυπωσιακές. Βρήκε τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του Ανδρέα Καψάλη, είπε «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της φορώντας το μονόπετρο δαχτυλίδι που της χάρισε και τώρα οι φήμες για εγκυμοσύνη της οργιάζουν. Η ίδια προς το παρόν προτιμά να απαντά με σιωπή στις φήμες που κυκλοφορούν, ενώ ακόμη και άνθρωποι που την ξέρουν πολύ καλά δεν αποκαλύπτουν τίποτα. ...

Τέτοια εποχή άλλες χρονιές τα φώτα της δημοσιότητας έπεφταν πάνω στην αγαπημένη τραγουδίστρια για τις επαγγελματικές της συμφωνίες κι εμφανίσεις, ενώ οι φωτογραφίες από τις διακοπές της αποτελούσαν πρώτο θέμα στα lifestyle περιοδικά. Φέτος... σιωπή. Πού χάθηκε η Έλενα; Είναι έγκυος; Ετοιμάζεται για γάμο; Απάντηση καμία. Βέβαια η Παπαρίζου ποτέ άλλοτε δεν έλειπε τόσο καιρό από την πρώτη γραμμή και αυτή η «εξαφάνιση» ενισχύει τις φήμες περί εγκυμοσύνης. Μάλιστα την ίδια ώρα η «σιωπή» της δισκογραφικής εταιρείας της -λένε ότι δεν ήθελαν να την ενοχλήσουν το καλοκαίρι!- δείχνει ότι κάτι υπάρχει.

Στη live εμφάνισή της για τη ΔΕΘ η Έλενα όπως ήταν φυσικό τράβηξε τα βλέμματα, όχι όμως μόνο για τη sexy εμφάνισή της. Όλοι προσπαθούσαν να διακρίνουν αν είναι έγκυος ή όχι. Εκείνη φορώντας ένα κοντό μπλε φόρεμα ήταν εντυπωσιακή, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι έχει πάρει κάποια κιλάκια στα πόδια και στην περιφέρεια. Η φουσκωμένη κοιλίτσα έγινε αμέσως σημείο συζήτησης στα πηγαδάκια, ειδικά σε όσους θυμούνταν την Έλενα πριν από τρεις τέσσερις μήνες που ήταν εμφανώς αδυνατισμένη.

Εκείνη εξακολουθεί να μην απαντάει όπως άλλωστε και ο αγαπημένος της Ανδρέας Καψάλης ο οποίος ήταν συνεχώς μαζί με της και δεν την άφησε ούτε στιγμή στη Θεσσαλονίκη. Το ζευγάρι και οι στενοί συνεργάτες της έφτασαν το μεσημέρι του Σαββάτου στη συμπρωτεύουσα και κατευθύνθηκαν αμέσως στο ξενοδοχείο «The Met» που φρόντισε για τη φιλοξενία τους.

Ο Ανδρέας έδειχνε ιδιαίτερα στοργικός και προστατευτικός με την Έλενα, γεγονός που ενίσχυσε τους ψιθύρους. Ήταν παρών στη συναυλία κι έφυγαν μαζί, αγαπημένοι κι ερωτευμένοι όσο ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα