Έρχεται το νέο Dacia Van






Μια πολυχρηστική εκδοχή του Sandero
Ένας από τους βασικούς στόχους της Dacia, είναι η δημιουργία αυτοκινήτων που προσφέρουν τους καλύτερους δυνατούς χώρους σε όσο γίνεται πιο ανταγωνιστική τιμή. Έτσι, η θυγατρική εταιρεία της Renault επενδύει σε μια αμιγώς
πολυχρηστική εκδοχή του Sandero.

Για την ώρα, οι πληροφορίες που συνοδεύουν το νέο van της Dacia είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Από την ηλεκτρονικά επεξεργασμένη κατασκοπευτική φωτογραφία προκύπτει ότι το πολυχρηστικό «αδερφάκι» του Sandero διαθέτει ενδιαφέρουσα εμφάνιση, η οποία αν και στερείται δυναμισμού, έχει μοντέρνο στυλ. Στο εμπρόσθιο άκρο του δεν υπάρχουν διαφορές σε σχέση με το Sandero που γνωρίζουμε ήδη.

Τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν στο πλάι αλλά και προς το πίσω άκρο, με το πολύ χαρακτηριστικό ενός όγκου αμάξωμα να δείχνει κάπως μονότονο πάντως. Σε ό,τι έχει να κάνει με το εσωτερικό του, το νέο MPV της Dacia αναμένεται πως θα έχει 7θέσια διάταξη καθισμάτων και με αρκετή ευελιξία στη διαμόρφωση των θέσεων. Επίσης, δεν αποκλείεται να διαθέτει και αρχικές, ακόμα πιο προσιτές, 5θέσιες εκδόσεις, ενώ τιμολογιακά αναμένεται να κινηθεί λίγο πιο πάνω από τις τιμές που βρίσκεται σήμερα το 7θέσιο Logan MCV (στην Ελλάδα κοστίζει 13.150 ευρώ). Σε τεχνικό επίπεδο, κάτω από το καπό του εκτιμάται ότι θα δώσουν το παρόν δύο μοτέρ βενζίνης 1,4 και 1,6 λίτρων με ισχύ 75 και 105 ίππων αντίστοιχα.
Keywords
Τυχαία Θέματα