Φαίη Σκορδά: Η φωτογράφηση στο Maxim και οι topless απαντήσεις της

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από αυτή την φωτογράφηση. Είναι η εποχή που η Φαίη λειτουργούσε στο Μακεδονία TV και εντυπωσίαζε το κοινό με τις ποδάρες, το νάζι και το εντυπωσιακά λαϊκό αν και λίγο μαλλί της. Το κορίτσι αναζητούσε-όπως πολλά κορίτσια από την Περιφέρεια-τρόπο να μιλήσει σε κάποιο περιοδικό της Αθήνας για να φανεί. Αν μάλιστα κρίνω από το αποτέλεσμα…τα κατάφερε. Την είδε η Κουτσελίνη, επένδυσε πάνω της-όταν και η Ζήνα μπορούσε-και κάπως έτσι έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα. Βεβαίως η εικόνα της Φαίης σήμερα δεν έχει καμία σχέση με την τότε. Η παρουσιάστρια έδειξε πώς δεν επαναπαύτηκε και έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Σε αυτό βεβαίως έπαιξε ρόλο και ο Λιάγκας που γνωρίζει πολύ καλά πώς να κινηθεί στην πιάτσα. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να διαβάσετε την συνέντευξη της…διότι όπως λένε και οι Λατίνοι scripta manent...Τα γραπτά μένουν…

«Πρώτη στο χωριό» ή μία ακόμα «ξανθιά» στην Αθήνα;
Μου αρέσει αυτό που κάνω στο κανάλι όπου το κάνω, δεν το παίζω κάποια. «Πρώτη στο χωριό», με την έννοια αυτή.

Εντάξει τώρα, ας σοβαρευτούμε. Πότε με το καλό θα κατέβεις Μαρούσι μεριά; Ούτως ή άλλως, όλες οι ξανθιές στον ΑΝΤ1 καταλήγουν.
Δεν μου έχει γίνει σοβαρή πρόταση. Εγώ με το που τελείωσα το σχολείο έφυγα για την Μπολόνια, όπου σπούδαζα ΜΜΕ έξι χρόνια. Είπα «θα γυρίσω Ελλάδα και θα κάνω τηλεόραση που γουστάρω», αλλά θέλω να είμαι κοντά στους δικούς μου ανθρώπους.

Φαντάζομαι, δυσκολεύτηκες ιδιαίτερα, έτσι άσχημη που είσαι, να μπεις στο χώρο.
Με κάλεσαν σε μια εκπομπή από τη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης ως θεατρολόγο. Έτυχε να είμαι και μέσα στα κοσμικά, οπότε ξεκίνησα να κάνω καλλιτεχνικό ρεπορτάζ. Ήμουν το παιδί για όλες τις δουλειές. Παράλληλα δούλεψα τρία χρόνια στις δημόσιες σχέσεις για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μετά έκανα μια δική μου lifestyle εκπομπή και στη μέση της σεζόν πήγα στο Mακεδονία TV.

Εκεί όπου άρχισες να φοράς τα μίνι και τα ντεκολτέ που μας φτιάχνουν τη διάθεση. Ποιο είναι το πιο προκλητικό πράγμα που έχεις φορέσει ποτέ σε εκπομπή;
Είχα ντυθεί φανταρίνα με σορτσάκι, ψηλοτάκουνα πέδιλα και στρατιωτικό τοπ για μια αποκριάτικη εκπομπή. Επίσης, με αυθεντική στολή οριεντάλ χορεύτριας, την οποία φόρεσα μετά και σε πάρτι.

Ποια από αυτές σου είπε ο γκόμενός σου «μην τη βγάλεις, έλα όπως είσαι σπίτι»;
Δεν έχω αγόρι.

Πες μου ένα παράπονό σου από τους άντρες.
Δεν έρχεται κάποιος αποφασιστικά να σου κάνει ένα ωραίο φλερτ. Με ενοχλεί ιδιαίτερα να βλέπω τη γυναίκα να κάνει το πρώτο βήμα.

Και τι σε κόφτει για το πρώτο βήμα; Εσένα δεν σου χρειάζεται.
Με περιγράφεις λες και κάθε μέρα έχω εκατό κατακτήσεις. Το ξέρεις ότι δεν με πλησιάζουν οι άντρες;

Αυτό συμβαίνει επειδή ξέρουν τι κουμάσι είσαι. Δαγκώνεις;
Όχι.

Αν μίλαγα με παλιές σου σχέσεις, για ποιο λόγο θα μου λέγανε για σένα «Είναι πολύ μαλακισμένο»;
Είμαι λίγο ανασφαλής. Θέλω ο άλλος να μου δείχνει συνεχώς ότι εν
Keywords
Τυχαία Θέματα