Φιλία και Ζώδια

Άσπονδοι φίλοι ή αδελφικοί δεσμοί;;;
Διάβασε το ζώδιο (ή και τον ωροσκόπο) του φίλου σου και μάθε με τι έχεις να κάνεις.
Ανακάλυψε πτυχές του εαυτού σου ως φίλος και δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.....

Κριός (21/03-20/04)

Ειλικρινής Φιλία
Ο φίλος Κριός δεν θα είναι όλη την ώρα κολλημένος πάνω σου. Είναι τόσο φλογερός και χαρούμενος άνθρωπος που έχει πολλούς γνωστούς και παρέες. Αν θες αποκλειστικότητα
ξέχνα το, γιατί αυτό το ζώδιο πολλούς ανθρώπους προσφωνεί κολλητούς. Οι φιλίες του όσο γρήγορα αρχίζουν, τόσο γρήγορα τελειώνουν. Εφόσον όμως έχεις στο πλευρό σου έναν φίλο Κριό, είσαι βέβαιος ότι έχεις έναν άνθρωπο ευθύ, δυναμικό, με ειλικρινή συναισθήματα και σωστές συμβουλές, που θα ξοδέψει όλη την ενέργειά του για να σε βοηθήσει. Μπορεί ορισμένες φορές η παρορμητικότητά του να σε φέρει σε δύσκολη θέση και τα νεύρα του να έχουν οδηγήσει πολλές φορές την φιλία σας σε ρήξη, όμως όλα προέρχονται από καλή πρόθεση και μια παιδική αθωότητα. Αν, λοιπόν, κάποιος για παράδειγμα κατά λάθος τον σπρώξει σ’ ένα κέντρο διασκέδασης, ανάλαβε άμεσα εσύ δράση να λυθεί η παρεξήγηση για να μην σας διώξουν κλοτσηδόν!

Ατάκα : «Μυστικό ήταν; Συγνώμη, ούτε που κατάλαβα πώς μου ξέφυγε…»
Αδελφές ψυχές : Λέων, Τοξότης
Καλοί φίλοι : Δίδυμοι, Υδροχόος
Καρμική σχέση : Ζυγός
Από μακριά και αγαπημένοι : Καρκίνος, Αιγόκερως
Όχι κι άσχημα : Ταύρος, Παρθένος, Σκορπιός, Κριός, Ιχθύς

Ταύρος (21/04-20/05)

Πιστή Φιλία
Ο Ταύρος είναι ένας αξιόπιστος και σταθερός φίλος. Δεν θα σε προδώσει ποτέ και θα υπομένει διαρκώς τα όποια ελαττώματά σου. Μπορείς να του εμπιστευτείς τα πάντα και θα σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές. Όντας κτητικά όντα ενδέχεται κάποιες φορές να νιώσεις υπερβολικά πιεσμένος. Οι Ταύροι είναι άνθρωποι που υποστηρίζουν ανοιχτά το δούναι και λαβείν με αποτέλεσμα να νομίζεις ορισμένες στιγμές ότι σε εκμεταλλεύεται, ώστε να αποκτήσει αυτό που θέλει και ιδιαίτερα ότι αφορά υλικά αγαθά. Μην ανησυχείς όμως, το πράγμα δεν είναι καθόλου έτσι. Άπλα τα Ταυράκια θεωρούν δεδομένο πως είναι υποχρέωση να βοηθάς τον φίλο σου στην δύσκολη στιγμή του. Γι ’ αυτό το λόγο σ’ αφήνουν και οι ίδιοι εις γνώσιν τους να τους . Τέλος, οι Ταύροι ενώ αγαπούν την διασκέδαση και την καλοπέραση, είναι αργοκίνητοι και δεν κάνουν τίποτα αν πρώτα δεν το προγραμματίσουν, πράγμα που τους καθιστά λίγο βαρετούς. Για να τους αφυπνίσεις πρότεινε μια έξοδο σε ένα καλό εστιατόριο. Το φαγητό στους Ταύρους αγγίζει ευαίσθητες χορδές!

Ατάκα : «Πού να τρέχουμε τώρα! Άραξε εδώ να τσιμπήσουμε κάτι. Τι; Δεν πεινάς; Θες μήπως τρίτο καφέ;»
Αδελφές ψυχές : Παρθένος, Αιγόκερως
Καλοί φίλοι : Ιχθύς, Καρκίνος
Καρμική σχέση : Σκορπιός
Από μακριά και αγαπημένοι : Λέων, Υδροχόος
Όχι κι άσχημα : Κριός, Δίδυμοι, Ταύρος, Ζυγός, Τοξότης
Δίδυμοι (21/05-21/06)

Εγκεφαλική Φιλία
Σίγουρα σε γοήτευσε απ΄ τη πρώτη γνωριμία. Σίγουρα είναι η ψυχή της παρέας. Επικοινωνιακά τα Διδυμάκια, είναι φίλοι πο
Keywords
Τυχαία Θέματα