Ηλικιωμένη έζησε εφιάλτη για 70 ευρώ

Για μερικά ψιλά και λίγα κοσμήματα όχι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας πέρασε τα πάνδεινα μια ηλικιωμένη γυναίκα στα χέρια δύο άγνωστων κακοποιών, μέσα στο σπίτι της σε χωριό της Κοζάνης! Οι αστυνομικοί που αναζητούν τους δράστες, πιθανολογούν ότι πρόκειται για γνωστό «δίδυμο» το οποίο όμως χτυπούσε ως τώρα στην Φλώρινα!

Οι δύο άγνωστοι παραβίασαν το παράθυρο του λουτρού και τρύπωσαν στο σπίτι της 74χρονης γυναίκας στο Καρυοχώρι Εορδαίας, έχοντας τα πρόσωπά τους καλυμμένα με κουκούλες και φορώντας γάντια. Η ηλικιωμένη ξύπνησε, αλλά δεν πρόλαβε να σηκωθεί από το
κρεβάτι ή να βάλει τις φωνές. Ένας από τους κακοποιούς την ακινητοποίησε με τη χρήση βίας, ενώ ο άλλος ερευνούσε την κατοικία της.

Οι δράστες δεν βρήκαν τα χρήματα που έλπιζαν να είχε η γριούλα, αλλά μόλις 70 ευρώ τα οποία πήραν μαζί με μερικά κοσμήματα και την… τηλεόραση και εξαφανίστηκαν! Η ηλικιωμένη ειδοποίησε την Ασφάλεια Πτολεμαΐδας που ερευνά για τον εντοπισμό τους. Η μεθόδος με την οποία έδρασαν, ταιριάζει με αυτή των δραστών παρόμοιων εισβολών σε σπίτια ηλικιωμένων γυναικών στην Λεβαία της Φλώρινας.
Keywords
Τυχαία Θέματα