Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/8

Γενικό προφίλ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου κάνει το δικό της ποδαρικό με ομαδικό πνεύμα και φιλελεύθερες ιδέες ικανές να ξεσηκώσουν και να κάνουν τα πλήθη να παραληρούν. Ροκάρει, μαζεύει την παρέα και ευνοεί την επικοινωνία και την κοινωνική δικτύωση. Περισσότερο επηρεάζονται οι γεννημένοι του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων. Υδροχόος) και πιο συγκεκριμένα μεταξύ τα τέλη του α' και τις αρχές του β΄ δεκαημέρου.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη δίνει ορμή και μαχητικότητα στην καθημερινότητα
ενώ το εξάγωνο του Ήλιου με το Δια ευνοεί ταξίδια, εκπαιδευτικές δραστηριότητες και επεκτείνει τη χαρά, παρέχει πίστη και βάζει στο βάθρο της ζωής την αξιοπρέπεια.

ΚΡΙΟΣ

«Οπουδήποτε με καλή παρέα»

Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για να οργανώσετε μια μάζωξη με φίλους και γνωστούς ενώ ένα φλερτ μπορεί να αναπτυχθεί σε μέρη με πολύ κόσμο. Τα αισθηματικά σας σχέδια έχουν την εύνοια των ουρανών ενώ το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να αποδειχθεί πολύ καλό για συζητήσεις, μετακινήσεις, αθλοπαιδιές και εκδρομές. Πολύ πιθανόν να βρείτε πληροφορίες που θα σας φανούν χρήσιμες στη συνέχεια. Οι γεννημένοι του 1971 θα έχετε συναντήσεις με καλούς ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ

«Δουλεύοντας για το καλύτερο»

Οι σχέσεις σας με άτομα που τρέφετε μεγάλη εκτίμηση μπορεί σήμερα να επηρεάσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια ενώ μέσα στο χώρο της δουλειάς θα δείξετε μεγάλη ενεργητικότητα και όρεξη να εργαστείτε. Ίσως σας παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να λιγοστέψετε τα έξοδα σας και κατ επέκταση να σας μείνουν περισσότερα στο πορτοφόλι. Οι γεννημένοι του 1985 θα επιδιώξετε να ασχοληθείτε με δουλειές που σας κάνουν να νιώθετε καλύτερα με τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Έξυπνες ιδέες»

Η επικοινωνία και οι επαφές με τους άλλους είναι στο επίκεντρο καθώς όλα και κάποια νέα σας κρατούν σε νοητική εγρήγορση. Παράλληλα ίσως κλείσετε εισιτήρια, κοιτάξετε για κάποιες σπουδές, μιλήσετε με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό ή ζητήσετε τη συμβουλή ενός δικηγόρου ή ενός ειδικού. Η μέρα κυλά ευχάριστα με εκπλήξεις και έντονη διάθεση για φλερτ και παιχνίδι. Οι γεννημένοι του 1988 θα έρθετε κοντά με ένα ξάδερφο, ένα γείτονα ή φίλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με θέματα που μπορούν να σας προσφέρουν μια συναισθηματική και ψυχική ανακούφιση. Ίσως μέσα σε αυτά συμπεριληφθούν και ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας, τα οποία μπορούν να έχουν μια καλή εξέλιξη. Το σπίτι ίσως αποτελέσει την ερωτική φωλιά σας ενώ θα κρατήσετε και κάποιες χαρές μόνο για εσάς. Οι γεννημένοι του 1969 θα αγοράσετε πράγματα σε καλές τιμές.

ΛΕΩΝ

«Μοιράζοντας χαρά»

Με τη Σελήνη στον οίκο των σχέσεων θα έχετε την ευκαιρία να ξελαφρύνετε τη σχέση από κάποια βαρίδια και να χαράξετε νέα σχέδια για την πορεία και την εξέλιξη της. Ευνοούνται οι μαζικές μαζώξεις και οι φιλικές συναναστροφές
Keywords
Τυχαία Θέματα