Μανωλίδου- Γεωργιάδης Τα σχόλια για τον Λάκη Λαζόπουλο

Δεν έκρυψαν τον έρωτά τους στο πάρτι του Τρύφωνα Σαμαρά η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ δεν δίστασαν για ακόμα μία φορά να χαρακτηρίσουν τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου, ως κριτική και όχι ως σάτιρα.

Όσον αφορά στο μυστικό της "αναζωπύρωσης του έρωτά" τους, ο βουλευτής της Β' Αθηνών δήλωσε:...



«Το μυστικό είναι να στηρίζει ο ένας τον άλλο, να παίρνει ο ένας από την ευτυχία του άλλου και να εκπλήσσει ο ένας τον άλλο καθημερινά», ενώ για τους τρόπους που κρατά ζωντανή τη φωτιά είπε πως κάποια πράγματα «δεν λέγονται στην τηλεόραση, αλλά κάνουμε ό,τι πρέπει».

Στο θέμα που έχει προκύψει με την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε πως δεν τον ενοχλεί η σάτιρα, αλλά η απρέπεια. Συγκεκριμένα είπε: «Γενικά δεν με ενοχλεί η κριτική, ούτε του κυρίου Λαζόπουλου. Την περασμένη, όμως, Τρίτη ειδικά έκανε μια φοβερή απρέπεια».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις της Ευγενίας Μανωλίδου η οποία όμως προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τον σχολιασμό της πολιτικής πλευράς της σάτιρας: "Ακούστε, όσον αφορά τα τηλεοπτικά πρόσωπα και τις εκπομπές που κάνουν είναι σαφώς σάτιρα. Όταν πρόκειται όμως για πολιτική είναι ένα άλλο πράγμα για το οποίο δεν θα ήθελα να αναφερθώ. (Το αν είναι σάτιρα ή κριτική) εξαρτάται από τον τρόπο που τα σχολιάζει κάθε φορά".
Keywords
Τυχαία Θέματα