Ο 63άρης Ozzy και άλλα 6 γερασμένα hard rock (πες το και metal) είδωλα

Όπως ακριβώς κι ο έρως, έτσι και οι ροκ περσόνες δεν καταλαβαίνουν από χρόνια. Συγκεκριμένα, οι παρακάτω σταρ κάνουν πλάκα με το χρόνο.

Οι περισσότεροι, από τη σκηνή.

Ο χρόνος θαρρείς ότι μετράει διπλά για τους ροκ σταρ. Δηλαδή, το να γεράσω εγώ ή εσύ δεν είναι κάτι που θα απασχολήσει ιδιαίτερα κάποιον εκτός από εμένα κι εσένα. Το να γεράσει
ο Ozzy, όμως, που στα 30 του είχε όλο τον κόσμο στα χέρια του είναι ένα ζήτημα που σίγουρα απέφευγε να σκεφτεί ο πιστός του fan 30 χρόνια πριν. Μέχρι που ο ίδιος και μερικοί ακόμα "ηλικιωμένοι" ροκ σταρ τον ακύρωσαν. Τον χρόνο.Ozzy Osbourne, 60

Τώρα ασχολείται: Με τους φίλους του. Για την ακρίβεια, οι Ozzy & Friends είναι έτοιμοι για περιοδεία κι εμείς ήδη κατασκηνώνουμε στη Μαλακάσα και τους περιμένουμε.
Gene Simmons, 62

Γεννηθείς:Στις 25 Αυγούστου 1949

Τώρα ασχολείται: Με το "Gene Simmons Family Jewels", το αυτο-reality στο οποίο πρωταγωνιστεί ο θρυλικός μπασίστας των Kiss τα τελευταία 6 χρόνια. Συμπρωταγωνιστεί η σύντροφός του Shannon Tweed και τα δύο τους παιδιά. ΟΚ.
Axl Rose, 50

Γεννηθείς: Στις 6 Φεβρουαρίου 1962

Τώρα ασχολείται:Με την προώθηση του πιο καθυστερημένου (χρονικά τουλάχιστον) δίσκου στην ιστορία του ροκ, το "Chinese Democracy" των Guns 'n' Roses.

Alice Cooper, 64

Γεννηθείς:Στις 4 Φεβρουαρίου 1948

Τώρα ασχολείται: Με διάφορα. Από συναυλίες μέχρι και κατηχήσεις σε μικρα παιδιά έχει το μενού.
Dee Snider, 56

Τώρα ασχολείται: Με τίποτα συγκεκριμένο. Ο τραγουδιστής των Twisted Sister εθεάθη πρόσφατα στο reailty "Celebrity Wife Swap" του ABC.

David Lee Roth, 56

Γεννηθείς: Στις 10 Οκτωβρίου 1955

Τώρα ασχολείται: Αφού άφησε τους Van Halen, ο Roth πέρασε 20 χρόνια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Από το 2007, είναι και πάλι ο τραγουδιστής των Van Halen, ενώ η μπάντα κυκλοφόρησε πρόσφατα το 12ο άλμπουμ της με τίτλο "A Different Kind of Truth".

Rob Halford, 60

Γεννηθείς: Στις 25 Αυγούστου 1951

Τώρα ασχολείται: Θεωρητικά με τη σόλο καριέρα του, μετά την τελευταία περιοδεία στην ιστορία των Judas Priest. Έτσι, τη χαρακτήρισε ο ίδιος τουλάχιστον.
Keywords
Τυχαία Θέματα